Nintendo tarjoaa nyt valituille eurooppalaisille Club Nintendo –jäsenille mahdollisuuden päästä käsiksi upouuteen 3DS-malliin ennen sen varsinaista markkinoille tuloa.

Jäsenille sähköpostin kautta mainostettua valkoista Ambassador-versiota koristavat asianmukaiset Nintendo-erikoiskannet, jotka voi halutessaan vaihtaa pakettiin kuuluviin tyylikkäisiin Super Smash Bros. –kuoriin. Kaupanpäällisenä mukana tulee myös latausasema. Aivan ilmaiseksi tilaisuus ei kuitenkaan irtoa, vaan käsikonsoli kustantaa ostajilleen pyöreät 200 euroa.

Nintendon mukaan tarjouksen saaneet täyttävät tietyt kriteerit, mutta niiden sisällöstä se ei suostu puhumaan ”bisnessalaisuuksien” varjolla. 3DS:n ennen sen hinnanalennusta ostaneille tarjotut, samaan tapaan nimetyt ilmaiset ambassador-pelit eivät yhtiön mukaan takaa tarjouksen saantia.

Sähköpostia vaille jääneet joutunevat odottelemaan uuden 3DS:n varsinaiseen, vielä määrittelemättömään julkaisupäivään asti, mutta hätää ei ole: nettihuutokauppa eBay on jo nyt pullollaan roimalla tuotolla myytäviä erikoisversioita.

Uusi 3DS julkaistiin Japanissa lokakuun paikkeilla, ja lyö vanhat mallit laudalta monella taholla. Parannuksiin lukeutuvat muun muassa kauan kaivattu toinen ohjaustikku, uudet olkanapit, NFC-tuki ja tehokkaampi prosessori.

Lähde: Gamespot, Eurogamer

Lisää luettavaa