Mikäli ensi kuun puolella ilmestyvä Assassin’s Creed IV: Black Flag ei täytä assasinointitarpeita, Ubisoft pukkaa ulos seuraavan pelin heti vuodenvaihteen jälkeen. Virallinen tieto kertoo, että digitaalisesti julkaistava Assassin’s Creed Liberation HD saapuu PS3:n, Xbox 360:n ja pc:n kauppapaikoille 15. tammikuuta.

Nimen mukaisesti kyseessä on teräväpiirtoversio viime vuonna PS Vitalla nähdystä Assassin’s Creed III: Liberation -pelistä, jossa seikkaillaan historiallisessa New Orleansissa sarjan ensimmäisellä naispuolisella assassiinilla, Aveline de Grandprélle. Peliä on luonnollisesti viilailtu, laajannettu ja ehostettu sekä ulkoasun että ohjausmekaniikan osalta.

Pelillä on Ubisoftin virallisen lehdistötiedotteen mukaan hintaa 19,99 euron verran, ja sen ennakkotilaukset ovat alkaneet verkkokaupoissa. PlayStation Networkista ja Uplaysta ennakkotilaamalla hintaan saa 25 prosentin alennuksen, kun taas Xbox 360 -pelaajat saavat samaisen tarjouksen ostamalla Assassin’s Creed IV -pelin Season Passin.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa