Uutta Black Opsia odotetaan enemmän kuin Fallout 4:ää, väittää kuluttajatutkimus / Uutiset / pelaaja.fi

Uutta Black Opsia odotetaan enemmän kuin Fallout 4:ää, väittää kuluttajatutkimus

8.10.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
16
Uutta Black Opsia odotetaan enemmän kuin Fallout 4:ää, väittää tilastotutkimus

Call of Duty: Black Ops III on joulusesongin odotetuin peli, kuluttajatutkimusjätti Nielsen tietää kertoa.

Nielsenin tuore tutkimus kartoitti reilun 4800 pelaajan mietteitä loppuvuoden pelitarjonnan suhteen. Yhtiö tutki teosten tiimoilta muun muassa kuluttajien tietoisuutta ja ostoinnostusta, ja peleille jaettiin lopulta alustojen muihin julkaisuihin suhteutettu, odotuksen määrää mittaava Nielsen Game Rank -prosenttipistemäärä.

Tutkimuksen mukaan marraskuussa ilmestyvä Black Ops III on kevyesti loppuvuoden varrotuin monialustapeli hurjalla 98 prosentilla. Räiskintähitti rynni yhtiön tilastoissa ohi muiden muassa valtavalla innolla odotetun Fallout 4:n sekä uusimman Assassin's Creedin, jotka pitävät listalla jaettua kakkossijaa 95 prosentillaan. Kolmanneksi alustojen välisellä listalla sijoittui 92 prosenttia kahminut Need for Speed.

Xbox Onella täydet sata prosenttia ansaitsi odotetusti Halo 5: Guardians, siinä missä PlayStation 4 -yksinoikeuspeleistä eniten varrotaan 79 prosenttia kerännyttä Uncharted: The Nathan Drake Collectionia. Wii U:n listaa johtaa Yhdysvalloissa julkaisua vielä vartova Yoshi's Woolly World 91 prosentillaan Animal Crossing: Amiibo Festival tiukasti kannoillaan.

Pc-pelaajien Nielsen uskoo odottavan eniten 91 prosenttia ansainnutta Starcraft II: Legacy of the Voidia. PlayStation Vitan odotetuimman pelin tittelin puolestaan vei Corpse Party: Blood Drive, ja 3DS:n listaa hallitsee Dragon Ball Z: Extreme Butoden.


Lähde: Nielsen, DualShockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

No niin.. niin no... ihan sama. Ite odotan Fallouttia.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Tainnu osallistuu suurimmaks osaks vaan jonneja tuohonkin kyselyyn.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jännä juttu kyllä, sillä en odota kumpaakaan.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Kyllähän nuo isot firmat tuon markkinoinnin osaa. Ac ja codi nyt on ainakin kaikille niin tunnettuja että varmasti tietää mitä saa. Kyllähän nuokin varmaan ihan hyviä pelejä taas on mutta itselle kyllä alelaari kamaa. Falloutti tosin menee varmasti täydellä hinnalla ostoon ja muuta ei sit loppuvuonna kerkeekkään pelaamaan.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Yksi uusi CoD:i muutamassa vuodessa riittää minulle mutta saisivat vaihtaa takaisin WW kakkoseen ja panostaa aseiden määrän sijasta laatuun, hirveitä hernepyssyjä BO ykkösessä ja kakkosessa.

Vanhoista olen tänä vuonna pelannut finest hourin, big red onen ja nyt pelaan final frontsia.
BRO on pirun hyvä CoD peli ja mahdollisesti paras kaikista PS2 konsolisukupolven CoDeista, pitää varmaan ostaa CoD3 vaikka omistankin sen jo PSkolmoselle.

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Itse odotan Dragon Fin Soupia eniten. Toki Fallout 4 kiinnostaa noista seitsemästä eniten, ja Tomb Raider.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Voisi kysyä vaan, että... Miksi... Miten... Kuka kehtaa...

Käyttäjän Teemo the Sienimies956 kuva
Teemo the Sieni...

Nii jotku jonnet oottaa vain Black Opsia ja tosimiehet oottaa Fallouttia... On se nyt kymma ku CoDia odotetaan enemmän ku Fallouttia... Call of Duty on pelkkää samaa roskaa >:(

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu
Lainaus käyttäjältä Teemo the Sieni...

Nii jotku jonnet oottaa vain Black Opsia ja tosimiehet oottaa Fallouttia... On se nyt kymma ku CoDia odotetaan enemmän ku Fallouttia... Call of Duty on pelkkää samaa roskaa >:(

Tarkoitatko paskaa?
Kun aina syö samalla tavalla, tulee aina samanlaista paskaa.

Käyttäjän Sienimuhennos kuva
Sienimuhennos

Mutta missä My Summer Car?