Uutta Final Fantasy XV -pelikuvaa PS4:llä ja Xbox Onella / Uutiset / pelaaja.fi

Uutta Final Fantasy XV -pelikuvaa PS4:llä ja Xbox Onella

19.09.2013 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
18

Square Enix on julkaissut Final Fantasy XV:n uuden trailerin. Uuden sukupolven konsoleilla nähtävän viidennentoista fantasian tuore traileri julkistettiin Japanissa parhaillaan käynnissä olevien Tokyo Game Show -messujen kunniaksi.

Uusi traileri sisältää paljon samoja kohtauksia kuin jo kesäkuun E3-messuilla nähty julkistustraileri, mutta seassa on myös uutta pelikuvaa.

Final Fantasy XV julkaistaan PS4:lle ja Xbox Onelle hamassa tulevaisuudessa.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Olisikohan tämä nyt viimein se Final Fantasy joka tiputtaa VII:n valtaistuimeltaan?
Aika näyttää, mutta itsellä huikeat odotukset. :)

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

On niin paljon pelattavaa tiedossa, että kyllä tuota sitten jaksaa odottaa. Taistelu edelleenkin mielenkiintoista, etenkin kuinka hyvin se kolahtaa. Tosin eipä enään XII:n (edelleenkin pelisarjan paras taistelusysteemi) jälkeen ole ikävä satunnaistappeluita.

Myös Lightning Returnsista tuli uutta traileria. Toivottavasti (ja luultavasti) myös tulevista KH-peleistä (3 ja 2.5 remix ?) tulee lisää infoa/videota.

Lainaus käyttäjältä Oskulock

Olisikohan tämä nyt viimein se Final Fantasy joka tiputtaa VII:n valtaistuimeltaan?
Aika näyttää, mutta itsellä huikeat odotukset.

Toivottavasti :P

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

:3. Mielenkiintoiselta näyttää vaikka vuoropohjainen taistelu on näköjään hylätty kokonaan, mistä final fantasy on tunnettu. Siitä huolimatta jos pelattavuus vastaa ensimmäistä kingdom heartsia, en näe muutoksessa mitään negatiivista.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Paskaaaaaaaaaaa. Jos pelin nimeä ei mainittaisi, en ikinä arvaisi, että kyse on Final Fantasystä. Tässä ei ole mitään siitä Final Fantasystä, jonka tunnen ja jota rakastan. Näyttää perus nykyajan stereotyyppiseltä, scriptatulta putkijuoksi-QTE-paskalta. NEXT!!!

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Jos nyt tarkkoja ollaan, niin IV:n jälkeen FF tappelusysteemi on X:ää (mikä oli vuoropohjaista) lukuunottamatta ollut enemmänkin aikapohjaista. ;)

Käyttäjän H3kk3 kuva
H3kk3

Kyllähän tuo kiistämättä hyvältä näyttää ja nyt tiedossa olevista peleistä luultavasti se jonka vuoksi PS4 lähtee hankintaan. Taistelusysteemihän on kyllä puhdasta toimintaa, mutta kyllähän tuota pitää päästä kokeilemaan ennen kuin alkaa enempiä arvostella ;)

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH
Lainaus käyttäjältä Oskulock

Olisikohan tämä nyt viimein se Final Fantasy joka tiputtaa VII:n valtaistuimeltaan?
Aika näyttää, mutta itsellä huikeat odotukset.

Tuolla pelimekaniikalla? Ei edes lähelle.

Lainaus käyttäjältä Megaman

Paskaaaaaaaaaaa. Jos pelin nimeä ei mainittaisi, en ikinä arvaisi, että kyse on Final Fantasystä. Tässä ei ole mitään siitä Final Fantasystä, jonka tunnen ja jota rakastan. Näyttää perus nykyajan stereotyyppiseltä, scriptatulta putkijuoksi-QTE-paskalta. NEXT!!!

Tämä on kyllä erittäin...sanoisiko pelottavaa. FF -pelit on niitä ainoita jotka aina alottaa sillä mielellä että nyt tulee kunnon JRPG menoa, mutta eihän sarja ole näitä odotuksia lunastanut vähään aikaan. Vaikka ei sillä, esim. FFXII on hyvä peli vaikka se ei "kunnon" JRPG menoa olekaan. Mutta tämä näyttää ihan joltain muulta kuin pääsarjan FF -peliltä. Sinänsä tämäkin peli on ihan tervetullut, mutta ei tällä olisi tarvinnut korvata pääsarjan peliä.

Niin toivon että S-E tekee vielä sen perinteisen JRPG:n perinteisellä fantasia maailmalla. FFIX tyylillä ja FFVII taistelusysteemillä. Hitto se olis jotain :)

Yhteen aikaan tuli mietittyä (boardeillakin) mitä FFVII tai FFIX remake pitäisi sisältää että se kannattaisi tehdä. Minultakin tuli joitain ehdotuksia ja toiveita. Nykypelitarjonnan valossa odotukset ovat laskeneet: Täydellinen grafiikka päivitys ja se on siinä. Tippuisin tuolilta ja pyörtyisin onnesta jos tälläiset saataisiin FFVII:sta ja FFIX:stä.

Käyttäjän Turzka kuva
Turzka

FFXIII pelisarja oli kyllä niin kuraa ja huonolaatuista että vähän skeptisesti tulee ajateltua.

PS4 julkaisupeleinä nyt ei kovin huikeita ole tulossa, joten jos tämän ansiosta ostan 400e konsolin en tosiaankaan halua tulla pettymään.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman
Lainaus käyttäjältä JayeizH

Tämä on kyllä erittäin...sanoisiko pelottavaa. FF -pelit on niitä ainoita jotka aina alottaa sillä mielellä että nyt tulee kunnon JRPG menoa, mutta eihän sarja ole näitä odotuksia lunastanut vähään aikaan.

Niin toivon että S-E tekee vielä sen perinteisen JRPG:n perinteisellä fantasia maailmalla. FFIX tyylillä ja FFVII taistelusysteemillä. Hitto se olis jotain

Pelimekaniikka on vieläpä yksi juttu, mutta en pysty käsittämään tuota tyyliä, maailmaa ja hahmosuunnittelua myöskään.

Ahdistaa kun nykyään eletään sitä "post-9/11 reality TV"-aikakautta ja kaiken pitää olla niin v***n REALITY. Tuossa introssakin mainittiin, että "fantasy based on reality". Final Fantasyissä silloin aikoinaan oli parasta se ihana fantasiamaailma, johon pystyi hukkumaan tuntikausiksi, ratsastella Chocobolla pitkin maita ja mantuja eeppisen musan soidessa, tutkien jokaisen kolkan maailmankartasta. Matkalla tulee vastaan tanssivia kaktuksia ja raketteja ampuvia eläviä taloja jne. Tuossa uudessa tekeleessä hahmot pukeutuu normaaleihin vaatteisiin, kaupunki näyttää täysin normaalilta, poliisiautot ihan perus-kamaa..miksi??

Minulle kelpaisi uusi Final Fantasy vaikka FFVI-tyyppisellä pikseligrafiikalla, kunhan meininki edes lähentelisi sitä eeppisyyttä, mitä kyseinen peli edusti. Pelasin tuossa taannoin FFVI:n uudestaan läpi ja se on edelleenkin yksi viihdyttävimmistä ja eeppisimmistä peleistä koskaan. Pelaan mieluummin sen taas alusta uudelleen läpi, kun kosken tuohon kuraan.

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Olihan uskomattoman luotaantyöntävää paskaa. Munatonta Hack 'n' Slash- QTE- emoperseilyä. FF IX:n jälkeen Square Enix ollut sarjansa kanssa kuutamolla. Paluuta entiseen ei ole eikä tule.