Uutta Forzaa puskee jo syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

Uutta Forzaa puskee jo syksyllä

5.03.2012 // Kirjoittanut: Paavo Niskala
2

Microsoft paljasti tänään uuden Forza Horizon -kaahailun. Xbox 360:lle syksyllä julkaistavaa ajelua kehittää Playground Games, eikä pelisarjaa aikaisemmin vetänyt Turn 10 Studios.

Oheisessa trailerissa ei näytetä sekuntiakaan pelikuvaa. Sen sijaan videolla keskitytään näyttäviin maisemiin, autoihin, juhliin ja väriloistoon. Kaarat kaartelevat trailerissa ratojen sijaan teillä.

Viralliset yksityiskohdat pelistä ovat toistaiseksi vähissä, mutta Horizonia kuvaillaan helpommin lähestyttäväksi kaahailuksi. Spekulaatioissa on haettu verrokkia Test Drive Unlimitedista.

Forza Horizon vastannee aikaisemmin huhuissa kuultua Forza Worldia, jota epäiltiin jonkinlaiseksi avoimen maailman autopeliksi. Kehittäjä ainakin täsmää kyseisten huhujen kanssa.

Playground Games on studiona täysin uusi nimi, joskin sen palkkalistoilla piilee Codemastersilta tuttuja tekijöitä. Brittifirma tunnetaan juurikin ajopeleistään kuten Dirt tai Grid.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paavo Niskala kuva
Paavo Niskala

Tästä pelistä ei oikein tiedä, mitä pitäisi sanoa. Julkistustrailerissa ei näytetä pelikuvaa lainkaan, mutta julkaisu on kuitenkin jo loppuvuodesta. Muutenkin nuo yksityiskohdat jätetty liian paljon arvailujen varaan. Yleensäkin Microsoft tuntuu nyt luottavan liikaa näiden muutaman pelisarjan voimaan. Siinä mielessä alkaa jo pikku hiljaa toivoa uutta sukupolvea, että ehkä sitten nähtäisiin taas tuoreempaa kamaa.

Käyttäjän Ton-Ton kuva
Ton-Ton

Ja forza motorsport 5 ilmestyy vuonna 2013. Lähde: Microsoft France.

Nostoja