Uutta kuvaa Final Fantasy XIII:stä / Uutiset / pelaaja.fi

Uutta kuvaa Final Fantasy XIII:stä

29.01.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
35

Square on julkaissut uuden trailerin Final Fantasy XIII:sta. Parin minuutin mittainen traileri sisältää varsinaista pelikuvaa sekä tarinan esittelyä tulevasta roolipelistä. Video on japanin kielinen, mutta se on tekstitetty englanniksi.

Uuden Final Fantasy XIII -trailerin löydät täältä!

Final Fantasy XIII:ta kehitetän parhaillaan PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Pelille ei ole annettu virallista julkaisupäivää, mutta sen on kerrottu saapuvan Eurooppaan aikaisintaan vuonna 2010.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Aargh! Aikaisintaan vasta 2010.. Kyllä vielä odottelemaan joutuu :( Täytyy sit vissiin pelata edelliset taas läpi odotellessa että saa taas vuosittaisen FF annoksen :) Näyttää kyllä todella mahtavalta tuo XIII ! Final Fantasy <3 Näitä saa mun puolesta tulla niin paljon lisää kun vaan jaksetaan kehitellä. Itse pelaan varmaan vielä keinutuolissakin Final Fantasy pelejä :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pirun hyvältä näyttää. Ikävää kun joutuu odottamaan vuoden....

Käyttäjän kAmui kuva
kAmui

Eilen fiilistelin tuota ja kyllä se vain näyttää aivan uskomattoman hyvältä. Lost Odyssey vei hieman JRPG-fiilistä puuduttavuudellaan, mutta tämä alkaa herättää sitä intoa taas. Taistelusysteemi näyttää hyvältä ja ainakin videon perusteella aika vauhdikkaaltakin. Ollappa jo 2010...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Seiskan jälkeen en ole yhtään FF peliä pelannut..paitsi FF X:ää joka oli jostain niin syvältä ja poikittain...Tales Of...sarja on paljon parempi. ja suikoden.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No siis tää trailer jo näytti, et tää on parempi Ku FF12. Se on ehk uusista huonoin (FF7-FF12).
Tää battle näyttää aika hyvältä tbh, nopeatemponen ja selkee toisin kun FF12.

Käyttäjän Saatana kuva
Saatana

Damn, no toivottavasti hyvää kannattaa odottaa?
Itse en kovinkaan FF-fani ole.. pelasin IV:tä supernintendolla ja sitten X:ää ps2:lla.. mutta tämä on kyllä tulossa omalle konsolille, jos se joskus julkaistaan.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Pistin tästä jo eilen aamulla linkkiä ps3 ja x0 yleiseen keskusteluun, mutta itse asiaan
Taistelusysteemi on FFXII:mainen mutta paranneltu. Todella joustavan ja nopean tempoisen näköinen taistelusysteemi ei kyllä jätä kylmäksi. myöskin grafiikka on uskomattoman nättiä.
Harmi että tämä myöhästynee x0 version vuoksi =P.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Juu kyllä kaikki on aina boxin vika, kuten Irakin sota, se että ihmisillä on peräpukamia, hippien olemassaolo, jne. Kaze on kyllä yks fanipoika...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Harmi että tämä myöhästynee x0 version vuoksi =P."

XO ei taaskaan ole syypää PS3-pelien ohjelmointi murheisiin. Pelintekijät ovat todenneet jo pariinkin otteeseen, että XO-versio tehdään vasta kun PS3-versio on valmis.

Käyttäjän Laura sfa kuva
Laura sfa

niin nannaa ja nättiä ku mikä. tuskin malttaisin odottaa :P Mutta on vaan pakko... :(