Uutta naiskauneutta paljastettu Dead or Alive -sarjaan / Uutiset / pelaaja.fi

Uutta naiskauneutta paljastettu Dead or Alive -sarjaan

14.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Koei Tecmo on paljastanut seuraavan uuden taistelijan, joka tullaan tapaamaan Dead or Alive 5: Last Roundissa. Uusin tuttavuus on kiltin ja rakastavaisen isoäitinsä huomassa kasvanut nuori naishahmo Honoka, jonka sisällä sykkivä mystinen voima vetää tätä kuitenkin toistuvasti taistelemisen maailmaan.

Honoka luottaa taistellessaan pääasiallisesti niin sanottuun Honoka Fu -taistelutyyliin, joka koostuu monin paikoin liikkeistä, joita Honoka on oppinut muita taistelijoita seuraamalla. Tarvittaessa hän pystyy kuitenkin omaksumaan käyttöönsä myös voimakkaan erikoistyylin, joka tarjoaa pelaajien käyttöön joukon uniikkeja liikkeitä.

Honoka on toinen kahdesta uudesta hahmosta, jotka saapuvat Dead or Alive 5:een sen uuden Last Round -version myötä. Toinen hahmoista on vuorostaan Raidou, joka nähtiin viimeksi alkuperäisen Dead or Alive -pelin pääpahiksena.

Dead or Alive 5: Last Round julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle 20. helmikuuta. Uusien hahmojen ohella uusin Dead or Alive -versio tarjoaa pari uutta kenttää, uusia asusteita sekä tietysti uusilla alustoilla myös graafisia parannuksia.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Eli Mokujin kopio Tekkenistä. Pienillä lisämausteilla. Tuo näyttää tosin todella paljon paremmalta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onkin aika vihdoin hommata Dead or Alive 5, toivottavasti on viimeinen versio ihan oikeasti. Ainakin siisti hahmo. Pääsee taas Amerikkalaiset valittamaan, kun ei ole mieshulk ilman paitaa.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Kyllähän tämän ostoa voisi joskus harkita, kun kerta kaikenlaista uutta sälää on tiedossa.