Uutta pelikuvaa tulevasta The Witcheristä / Uutiset / pelaaja.fi

Uutta pelikuvaa tulevasta The Witcheristä

4.03.2015 // Kirjoittanut: Ida Suominen
1

Toukokuussa ilmestyvästä The Witcher 3:sta on tihkunut lisää pelikuvaa. Grafiikkateknologiaa valmistava Nvidia näytti pari minuuttia videota puolalaisten kansallispelistä viimeöisessä esityksessään Game Developers Conferencessa. Ilmeisesti esityksessä keulittiin Nvidian tuloillaan olevaa Grid-pelistreamauspalvelua.

Lyhyellä videolla vaellellaan ilta-auringon sävyttämässä idyllisessä metsässä ja sohitaan vastaantulijoita miekalla. Pätkän kahakoiden aikana pääsee luomaan pikaisen silmäyksen myös taisteluissa käytettävään taikuuteen ja Geraltin passiivisiin kykyihin. Videota on juontamassa pelin kehityksestä vastaavan CD Projekt REDin suunnittelija Damien Monnier.

Witcher 3 ilmestyy 19.5. PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Videon voi katsoa alta.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

"Not on highest setting" ja peli näyttää tuolta :D Tuo Amerikan kaksinaismoralismi on taas niin naurettavaa, kierrellään sitä kun kuuluu hieman kiroilua mutta samalla tyyppi sivaltaa miekalla pään irti, joka ei aiheuta juurikaan kummempia selityksiä esittelijöissä. Ainoa mikä itse pelissä "haittasi", oli auringon kulma taistelun loppuvaiheessa, joka esti näkemästä kunnolla tapahtumia. Tiedän, realistista mutta ärsyttävää.