Uutta PlatinumGames-pelattavaa jouluksi! Aprillipilasta lähtenyt Sol Cresta aloitti lähtölaskentansa / Uutiset / pelaaja.fi

Uutta PlatinumGames-pelattavaa jouluksi! Aprillipilasta lähtenyt Sol Cresta aloitti lähtölaskentansa

2.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Sol Cresta, shmup, PlatinumGames, Hideki Kamiya, räiskintä, arcade,

Vuosi 2021 saa vielä näin loppupuolellaankin uutta pelattavaa PlatinumGamesilta. Japanilaisyhtiö on saanut vahvistettua, että joulukuun 9. päivä pelaamaan päästään avaruusräiskintä Sol Crestaa, josta nähdään versiot sekä pc:llä, PlayStation 4:llä että Switchillä.

Hintaa pelille kertyy 40 euroa.

Alun perin aprillipilana julkistettu, mutta sittemmin oikeasti projektiksi varmistunut Sol Cresta on eräänlainen seuraaja japanilaisen Nichibutsu-yhtiön 80-luvulla julkaistuille Moon Cresta- ja Terra Cresta -kolikkopeleille. Odotettavissa on siis hyvin retrohenkistä lentotoimintaa, jossa ohjaksiin ei saada kerralla aina vain yhtä avaruusalusta, vaan myös kolme sellaista, jotka kykenevät muodostamaan keskenään erilaisia erikoisiskuja.

Pääjulkaisunaan Sol Cresta ei pidä sisällään kummempaa tarinaa, mutta tästä puolesta kiinnostuneille tulossa on kyllä myös tarinasisältöä, joka lisää perustoiminnan yhteyteen Platinum-konkari Hideki Kamiyan kynäilemää ääninäyteltyä draamaa. Lisäsisällön mahdollisesta hinnoittelusta ei ole toistaiseksi selkeyttä.

Ohessa Sol Cresta -pelikuvaa sekä sellaisenaan että myös draamalisäsisällön kera.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja