Uutta The Witcher 3 -pelikuvaa Gamescomista / Uutiset / pelaaja.fi

Uutta The Witcher 3 -pelikuvaa Gamescomista

15.08.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7
Uutta The Witcher 3 -pelikuvaa Gamescomista

CD Projekt RED on esitellyt tulevaa The Witcher 3: Wild Hunt -roolipeliään Kölnin Gamescom-tapahtumassa.

Messuesiintyminen tietää hyviä uutisia myös kotiin jääneille The Witcher 3:a odottaville faneille, sillä pelistä julkaistiin uusi pelikuvaa esittelevä video. Uudella The Witcher 3 -videolla saadaan esimakua pelin näyttävästä ulkoasusta sekä tehtävistä, jotka odottavat Geralt-noiturin saappaisiin astuvia pelaajia.

The Witcher 3: Wild Hunt julkaistaan pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle ensi helmikuussa.

Lähde: Gamespot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensin ajattelin etten jaksaisi katsoa traileria, sillä peli on jo vakuuttanut aikoja sitten. Katsoin silti ja edelleen näyttää vallan mahtavalta. Pitäisi kuitenkin vähintään se toinen osa pelata ennen tuota. Mahdollisesti ensimmäinenkin.

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen

Todellakin kannattaa pelata kaksi aiempaa osaa. Steam myy molempi välillä todella halvalla, joten ilman muuta kannattaa ostaa, jos yhtään kiinnostaa. Tarinaan ei ainakaan voi pettyä. Ensimmäisen taisteluja on parjattu, mutta Steamin myymä Enhanced Edition kyllä mielestäni sisältää hyvän taistelumekaniikan. Toinen puolestaan korjaa kaikki ensimmäisen puutteet, tosin maailman ei ole yhtä avoin. Nättejäkin molemmat ovat, varsinkin toinen.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Oi Geralt, mikset jo ota mua.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Mahtavat taistelu musat tässä pelissä!

Käyttäjän the big bang kuva
the big bang

Kaikkein parhaiten Witcher-pelien kanssa viihtyy, kun huomaa viittaukset kirjoihin. Eli kannattaa lukea aivan uskomattoman hyvät kirjat. Kiitos Tapani Kärkäiselle hyvästä suomennoksesta suoraan puolasta.

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Itse pelasin kakkososan vasta hiljattain ja se jos mikä sai valtavan hypen aikaan Geraltin seuraavaan tulemiseen,

Käyttäjän NP2 kuva
NP2

Näyttää kyllä mahtavalta! Kellään kokemuksia Witcher 2:sta ja sen pyörimisestä Macillä? (itselläni on Macbook Pro). En valitettavasti omista kunnon peli-PC:tä ja kolmannen osan varmaan pelailen konsolilla.

Nostoja