Uutta tietoa Rock Bandin Suomi-julkaisusta / Uutiset / pelaaja.fi

Uutta tietoa Rock Bandin Suomi-julkaisusta

10.01.2008 // Kirjoittanut: Riot
49

Rock Band -pelin eurojulkaisu lähenee. Peli ilmestyy Euroopassa maaliskuun loppupuolella.

Peli ja soittimet (kitara, rummut ja mikrofoni) myydään Euroopassa erikseen toisin kuin Yhdysvalloissa, jossa tarjolla on toistaiseksi vain sekä pelin että ohjaimet sisältävä paketti. Euroopassakin soittimia myydään aluksi vain pakettina eikä erikseen, mutta viralliset soittimet tulevat jatkossa kuitenkin myyntiin myös yksittäisinä. Lisäksi lisälaitevalmistaja Mad Catz on jo tekemässä omia Rock Band -soittimiaan, ja ne saattavat ehtiä ajoissa pelin Euroopan julkaisuun.

rockband1.JPG

EA ei halunnut vielä kommentoida pelin ja soittimien hintapolitiikkaa. Pelaajan saamien tietojen mukaan peli ja soitinpaketti maksaisivat yhdessä noin 200 euroa. Ensitestien perusteella voimme todeta, että peli on täysin hinnan arvoista huvia.

EA suostui kertomaan kuitenkin sen verran, että Rock Bandin eurooppalaisen version biisivalikoima eroaa Yhdysvaltain vastaavasta. Tarkempaa tietoa sisällöstä ei kuitenkaan ole. On mahdollista, että osa USA-version verkosta ostettavista biiseistä löytyy europelin levyltä ja osa jenkkiversion biiseistä pitää täällä ostaa verkosta. Harmonix ja EA ovat julkaisseet Rock Bandiin Yhdysvaltain julkaisun jälkeen joka viikko uusia biisejä.

Rock Band ilmestyy PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja PlayStation 2:lle. PS2-versio on yhteensopiva langallisten Guitar Hero -kitaroiden kanssa, mutta mukana ei ole nettipeliä eikä mahdollisuutta ladata netistä biisejä. Lisäksi PS2-version World Tour -pelitila on huomattavasti karsitumpi kuin uudempien konsolien versioissa. Esimerkiksi omia soittolistoja ei voi tehdä.

rockband_04.JPG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Chopperi kuva
Chopperi

Hitto vie tämä peli on pakko ostaa. Kaikki tämä hype on saanut kuolan valumaan!

Käyttäjän ProBale kuva
ProBale

Pakko-ostos. Nyt vaan mietin, että mistä helvetistä kaivan nää rahat, jotka tää mestari-teos imasee. Ai että odotan niitä perjantai-iltoja kaveriporukassa tän pelin kanssa. :)))

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

nää musiikki pelit on nii perseestä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"nää musiikki pelit on nii perseestä"

Tähän on olemassa vain kaksi syytä:
a) et osaa
b) et ole kokeillut

Valitse omasi

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Koiran jätös..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

http://pelaajalehti.com/2008/01/10/rock-band-suomi-stratovarius-guitar-hero/#comment-85786
Toi o tän sivun linkki...Mitä ihmettä stratovariuksesta?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sitä mietin itsekin. Siinä olisikin pommi, jos pistettäis Strato RB:n suomijulkkariin ^^ Sais peli yhden plussan lisää.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Jos olisi kavereita, jotka jaksaisisivat tämmöistä ja rahaa, tämä voisi olla kyllä mahtava hankinta. Nyt täytyy tyytyä Guitar Heroon.

Käyttäjän MiCCoo kuva
MiCCoo

Kyllä suurena Guitar Herojen ystävänä kiinnostaa todella kovasti. Ainoa mikä jarruttelee ostamista, on tuo paljon puhuttu hinta, joka on aika huormanen.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

En malta odottaa tätä peliä.Minulle tämä on jo vuoden peli.Olen niin innoissani kun pääsen soittamaan legendaarisella Fender Stratocasterilla.Rummut kiinnostavat myös paljon, ja miksei myös laulukin.Pelin taidan hankkia kesällä, samaan aikaan joko PS3:n tai Xbox 350:n kanssa.