Uutuus-MMO:n hahmoeditori hurmaa edelleen – kokeile nyt itse ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Uutuus-MMO:n hahmoeditori hurmaa edelleen – kokeile nyt itse ilmaiseksi

24.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Korealainen massiiviroolipeli Black Desert Online alkaa olla hiljalleen valmis länsijulkaisuaan varten. Vahvana merkkinä tästä kehittäjä Pearl Abyss ja julkaisija Daum Games ovat tuoneet pelaajien käyttöön nyt pelin hahmoeditorin, jota on mahdollista kokeilla vieläpä täysin ilmaiseksi.

Hahmoeditorin julkaisu ennakkoon ei ole mikään pieni tempaus yhtiöiltä. Alusta asti kyseessä on ollut kattavien työkalujensa ansiosta nimittäin selvästi se Black Desert Onlinen huomiotaherättävin ominaisuus. Rohkaistakseen hahmoeditorin luovaan käyttöön yhtiöt ovat lyöneet hiljattain myös käyntiin kilpailun, jossa pelaajia pyydetään luomaan sekä mahdollisimman kauniita että myös rumia hahmoja editoria käyttäen.

Virallisen esittelyvideon editorin toiminnasta löytää alta. Oheen on upotettu myös pätkä pelikuvaa Black Desert Onlinen toiminnallisemmista puolista.

Tarkkaa julkaisupäivää Black Desert Online ei ole länsimaissa vielä saanut. Pelistä järjestetään sen viimeinen suurempi suljettu beetatesti kuitenkin 18. helmikuuta, mihin on ollut mahdollista päästä mukaan varmiten pelin ennakkotilaamalla.

Kotimaassaan Koreassa Black Desert Online debytoi vuonna 2014. Lännestä poiketen peli on ollut Aasiassa pelattavissa ilmaiseksi.

Lähde: Black Desert Online

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JetRam kuva
JetRam

Edelliseen beta-testiin pääsin osallistumaan, itse peli oli oikein nätti ja siihen sisältyi joitain mielenkiintoisia gimmickejä kuten yöaikaan voimistuvat viholliset, ja oikeasti tunnelmallisen pimeä yö. Hahmoeditoria en tosin lähtisi noin ylistämään, ulkonäöt ja sukupuolet ovat aika hahmoluokkasidonnaisia ja esim. ruumiinrakenteiden vaihtelussa saisi olla enemmän liikkumavaraa. Onhan tuo monia muita monipuolisempi, mutta omalla kohdalla kävi pieni pettymys kaiken kehun jälkeen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Täytyypä koittaa tuota. Maailmansivun ollut parasta MMO-peleissä hahmon luonti, mitä monipuolisempi sen parempi ja silloin hahmoeditori on hyvä jos siinä saa kulutettua tunnin ihan huomaamatta.

Käyttäjän awakened kuva
awakened

voin jo sanoa tää peli on 10,000,000 Billiona % Parempi Kun Sandbox Witcher 3

Nostoja