Uutuus-MMO:n hahmoeditori hurmaa edelleen – kokeile nyt itse ilmaiseksi

Massiiviroolipeli Black Desert Onlinen virallisen länsijulkaisun lähestyessä pelin kehittäjät ovat tuoneet ilmaiseksi kokeiltavaksi sen varsin vakuuttavan hahmoeditorin.

24.1.2016 16:15

Korealainen massiiviroolipeli Black Desert Online alkaa olla hiljalleen valmis länsijulkaisuaan varten. Vahvana merkkinä tästä kehittäjä Pearl Abyss ja julkaisija Daum Games ovat tuoneet pelaajien käyttöön nyt pelin hahmoeditorin, jota on mahdollista kokeilla vieläpä täysin ilmaiseksi.

Hahmoeditorin julkaisu ennakkoon ei ole mikään pieni tempaus yhtiöiltä. Alusta asti kyseessä on ollut kattavien työkalujensa ansiosta nimittäin selvästi se Black Desert Onlinen huomiotaherättävin ominaisuus. Rohkaistakseen hahmoeditorin luovaan käyttöön yhtiöt ovat lyöneet hiljattain myös käyntiin kilpailun, jossa pelaajia pyydetään luomaan sekä mahdollisimman kauniita että myös rumia hahmoja editoria käyttäen.

Virallisen esittelyvideon editorin toiminnasta löytää alta. Oheen on upotettu myös pätkä pelikuvaa Black Desert Onlinen toiminnallisemmista puolista.

Tarkkaa julkaisupäivää Black Desert Online ei ole länsimaissa vielä saanut. Pelistä järjestetään sen viimeinen suurempi suljettu beetatesti kuitenkin 18. helmikuuta, mihin on ollut mahdollista päästä mukaan varmiten pelin ennakkotilaamalla.

Kotimaassaan Koreassa Black Desert Online debytoi vuonna 2014. Lännestä poiketen peli on ollut Aasiassa pelattavissa ilmaiseksi.

Lähde: Black Desert Online

Lisää luettavaa