Uutuuspeli kerää välitöntä hehkutusta Hideo Kojimalta – "saa minut haluamaan tehdä jälleen yhden seikkailupelin" / Uutiset / pelaaja.fi

Uutuuspeli kerää välitöntä hehkutusta Hideo Kojimalta – "saa minut haluamaan tehdä jälleen yhden seikkailupelin"

21.08.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Hideo Kojima, 12 minutes, Annapurna Interactive, Twelve Minutes, Death Stranding, Policenauts, Metal Gear, Snatcher

Indiepeliuutuus Twelve Minutes julkaistiin perjantaina noin kuuden vuoden kehitystyön jälkeen ja vieläpä enemmän tai vähemmän positiivisemman vastaanoton kera. Erityisen innokkaaksi se näyttää saaneen kehittäjäkonkari Hideo Kojiman, joka hehkuttaa teosta yhtenä kiinnostavimpana pelinä vähään aikaan.

Twelve Minutes. Se on mahtava! Menetin ajantajun ja pelasin sitä juuri nelisen tuntia. En ole pitänyt pelistä tällä tavoin sitten Insiden, Kojima hehkuttaa Twitterissä.

Parhaillaan Death Strandingin uuden Director's Cut -version parissa työskentelevä Kojima kuvailee, kuinka Twelve Minutes tuo hänelle mieleen tämän aikoinaan pelaamat Amiga-pelit ja kiittelee varsinkin teoksen tyylikkyyttä. Näyttelijä Willem Dafoen mukanaolo pelissä ei jää myöskään huomioimatta, sillä tämän esittämän hahmon vierailujen kerrotaan olevan Twelve Minutesin pelottavammasta päästä.

Inspiraatio vaikuttaisi sekin syttyneen. Kojima nimittäin toteaa Twelve Minutesin herättävän hänessä intoa taas seikkailupelien kehittämisestä. Metal Gearin ja Death Strandingin ohella hänet onkin tunnettu aikoinaan myös Snatcherin ja Poilicenautsin kaltaisten pelien luomisesta.

Twelve Minutes on parhaillaan saatavilla Windows-koneille ja Xboxeille. Pelissä edetään toistuvasti läpi 12 minuuttia kestävää hetkeä, joka muuttuu vähitellen pelaajan toimien ja pelihahmon kokemuksien mukana. Ohessa sen julkaisutraileri.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Tätä peliä onkin odotettu!