Uutuusroolipeli saapuu pian NieR-luojilta – tällainen on Voice of Cards: The Isle Dragon Roars / Uutiset / pelaaja.fi

Uutuusroolipeli saapuu pian NieR-luojilta – tällainen on Voice of Cards: The Isle Dragon Roars

24.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, Voice of Cards, The Isle Dragon Roars, julkaisupäivä, Nier, Yoko Taro, Dragengard, Square Enix

Square Enix on esitellyt ja päivännyt seuraavan roolipelin NieR-pelisarjan luojakaartilta. Kyseessä on Voice of Cards: The Isle Dragon Roars ja se suuntaa Switchille, PlayStation 4:lle ja Steamiin 28. lokakuuta.

Tällä kertaa kortti- ja noppapohjaiseksi lautapeliksi tyylitelty teos lähettää pelaajansa kukistamaan horroksestaan heränneen lohikäärmeen, mikä tapahtuu vuoropohjaisen luolastoseikkailemisen ja taistelemisen varassa. Mallia toiminnasta on tarjolla niin oheisessa videossa, kuvissa kuin demossa, joka saapuu perjantaina ladattavaksi niin PlayStation Storeen, Nintendon eShopiin kuin Steamiin.

Hintaa valmiille pelille kertyy 30 euroa.

Voice of Cardsin luovana vetäjänä toimii NieR- ja Drakengard-luoja Yoko Taro. Mukana tuotantopuuhissa on ollut jälleen myös Yosuke Saito ja musiikkipuolella Keiichi Okabe, kun hahmosuunnitelun takana on toiminut Kimihiko Fujisaka.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Tämä peli on lopullinen kruunaus Switchin loppuvuodelle. Yoko Taro, NiER-tyylinen musiikki, korttipelit, upea taide - voisiko täydellisempää yhdistelmää olla.