Väärä sotapeli pääsi lipsahtamaan tammikuun PlayStation Plus -tarjontaan / Uutiset / pelaaja.fi

Väärä sotapeli pääsi lipsahtamaan tammikuun PlayStation Plus -tarjontaan

8.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Sony on päätynyt päivittämään tammikuista PlayStation Plus -pelien tarjontaa erehdyksen vuoksi.

Kun tarjonta päivittyi aiemmin tällä viikolla, löytyi sen joukosta PSP-strategiapeli Legends of War: Patton's Campaign. Peli korvattu nyt kuitenkin Vitalle vuonna 2013 julkaistulla History: Legends of Warilla, jonka piti alun alkaenkin olla osa tammikuun Plus-pelien joukkoa.

Molemmat pelit sijoittavat tapahtumansa toiseen maailmansotaan ja ne ovatkin periaatteessa osa samaa peliperhettä. Aivan identtisiä ne eivät sisällöllisesti kuitenkin ole ja niiden julkaisusta onkin vastannut PlayStation Storessa eri yhtiöt (Enigma Software Productions ja Slitherine).

Raporttien mukaan mikäli Patton's Campaignin ehti ladata sen oltua saatavilla, on sen saanut pitää omanaan.

Muut tammikuussa PlayStation Plussan kautta saatavilla olevat pelit ovat olleet Hardware: Rivals, Grim Fandango Remastered, Dragon Age: Origins, Medal of Honor: Warfighter ja Nihilumbra.

Lähde: Game Informer, PlayStation Europe (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Ehtisin ladata onneksi molemmat. :)

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

No huhhuh. Ihmettelinkin jo vähäsen että mitä ihmettä täällä tapahtuu kun näin että tuo suursuosittu peli oli listoilla vaikka se on toden totta PSP-peli. Onneksi korvaava peli on yhtä maailmanluokan tekele joten vaihto on aivan yksi yhteen.

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Aika mielenkiintonen ratkasu laittaa mukaan suht vanha ja kuollut Medal of Honor Warfighter. Ei sillä, ihan hyvä peli se on, mutta uskon että moninpelissä on aika tyhjää. Voisi kuvitella, että tällä yritetään nostaa peli eloon, mutta yleensä se taitaa olla kehittäjän tai julkaisijan idea mahdollisesti seuraavan pelin hypeä varten, mutta EA:han sulki Danger Closen hyvin pian pelin julkaisun jälkeen. Noh, on se yksinpelikin tietysti pelaamisen arvonen.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ihmettelinkin että miten lataamani peli näyttää kuin sitä ei olisi ladattu. No nimi oli melkein sama, mutten tajunnut. No menenpä lataamaan sit tuonkin. :) Ois voinu jäädä lataamatta ilman tätä uutista.