Vahvistettu: Alkuperäinen Dark Souls palaa remasteroituna / Uutiset / pelaaja.fi

Vahvistettu: Alkuperäinen Dark Souls palaa remasteroituna

11.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
19

Bandai Namco on julkistanut virallisesti remasteroidun version alkuperäisestä Dark Soulsista..

Dark Souls: Remastered julkistettiin osana Nintendon uutta Direct Mini -verkkovideota, joka on vahvistanut uudistetun toimintaroolipelin saapuvan Switchille 25. toukokuuta. Mitään yksityiskohtia sen sisällöstä ei ole annettu, mutta olettaa sopii, että mukana on sekä itse pääpeli että sen lisäsisältö sopeutettuna paremmin nykypäivään sopivaksi.

Huhujen perusteella Switch ei jää myöskään Remasteredin ainoaksi alustaksi. Tähän saataneen varmistus vielä myöhemmin tänään. Päivitämme uutista, mikäli näin käy.

Ohesta voi katsastaa lyhyen teaser-pätkän Remasteredista..

Päivitys kello 16:30: Amerikan Nintendo on vahvistanut, että Remastered sisältää Switchilla Artorias of the Abyss -lisäsisällön ja pyörii paremmalla ruudunpäivityksellä.

Päivitys kello 16:35: Bandai Namco on vuorostaan vahvistanut, että Remastered saadaan myös PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 25. toukokuuta. Xbox One X:llä, PlayStation 4 Prolla ja tietysti pc:llä pelin luvataan kykenevän ylöspäin skaalattuun 4K-resoluutioon ja 60 ruutua sekunnissa pyörivään ruudunpäivitykseen. Switchilla tv-tilassa luvataan 1080p/30fps-kokemusta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Paras souls peli ja vielä kun tulisi pc 60fps nin olisi kyllä yhtä juhlaa

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Olen odottanut kuin kuuta nousevaa tätä!! Eiköhän pc, pleikka ja boksi koe 60 fps ilottelun tässä! Huh, upeaa. Itkettää ihan.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

No huhhuh!

Dark Souls jos mikä ansaitsee remasteroinnin, sillä kyseessä on yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä - lukuisine vikoineenkin.

Itse asiassa jos remasteroinnin myötä Demon's Ruins ja Lost Izalith viimeisteltäisiin, sekä tehtäisiin jotain Bed of Chaokselle, niin kyseinen peli olisi itselle likimain täydellinen.

Ja toivottavasti hahmonluontikin saa päivityksen, sillä se kanssa oli yksi pelin heikoista osa-alueista. Bloodbornessa hahmonluonti oli ihan OK ja ainakin itse onnistuin sillä saamaan nopeasti ihan järkevän näköisiä hahmoja.

Käyttäjän make72 kuva
make72

Loistavaa!! Ps4 pro:lla alkaa välittömästi platinan metsästys.Joutuu varmaan ostaa pc:llekin pakko nähä 4k 60fps:)
Ei sentään yhtä vaikea platina kun Demon'Soulsissa mut silti tulee reippaasti peli tunteja.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Loistava juttu mutta itse en jaksa enää kolmannelle laitteelle hankkia. Ykkös-Souls on sarjan/genren peleistä se jauhetuin, joten ei senkään takia jaksa vaikka onkin ehkä se paras valinta jos yksi vain pitää valita. Kolmonen on kuitenkin itselleni se, mihin on lyöty oikeastaan kaikki, kuin eräänlainen homage koko sarjalle.

Mutta saapa nähdä niin jostain alesta tulee kuitenkin napattua, jos näitä Switchin pelejä nyt joskus aleen sattuun tulemaan.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

😍😍😍🤩🤩🤩 voi kunpa Demoni saisi saman käsittelyn 😎😎

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Bloodborne

😍😍😍🤩🤩🤩 voi kunpa Demoni saisi saman käsittelyn 😎😎

Juurikin näin!

Käyttäjän make72 kuva
make72
Lainaus Bloodborne

😍😍😍🤩🤩🤩 voi kunpa Demoni saisi saman käsittelyn 😎😎

Totta se tai Demon's Souls2:) paluu boletariaan!

Käyttäjän MidderOne kuva
MidderOne

Loistavaa. Hankintaan menee heti

Käyttäjän Stan kuva
Stan
Lainaus MidderOne

Loistavaa. Hankintaan menee heti

Samoin.