Bandai Namco on julkistanut virallisesti remasteroidun version alkuperäisestä Dark Soulsista..

Dark Souls: Remastered julkistettiin osana Nintendon uutta Direct Mini -verkkovideota, joka on vahvistanut uudistetun toimintaroolipelin saapuvan Switchille 25. toukokuuta. Mitään yksityiskohtia sen sisällöstä ei ole annettu, mutta olettaa sopii, että mukana on sekä itse pääpeli että sen lisäsisältö sopeutettuna paremmin nykypäivään sopivaksi.

Huhujen perusteella Switch ei jää myöskään Remasteredin ainoaksi alustaksi. Tähän saataneen varmistus vielä myöhemmin tänään. Päivitämme uutista, mikäli näin käy.

Ohesta voi katsastaa lyhyen teaser-pätkän Remasteredista..

Päivitys kello 16:30: Amerikan Nintendo on vahvistanut, että Remastered sisältää Switchilla Artorias of the Abyss -lisäsisällön ja pyörii paremmalla ruudunpäivityksellä.

Päivitys kello 16:35: Bandai Namco on vuorostaan vahvistanut, että Remastered saadaan myös PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 25. toukokuuta. Xbox One X:llä, PlayStation 4 Prolla ja tietysti pc:llä pelin luvataan kykenevän ylöspäin skaalattuun 4K-resoluutioon ja 60 ruutua sekunnissa pyörivään ruudunpäivitykseen. Switchilla tv-tilassa luvataan 1080p/30fps-kokemusta.

Lisää luettavaa