Vahvistettu: Seuraava uusi Assassin's Creed ei saavu vielä tänä vuonna, Watch Dogs palaamassa noin vuoden sisällä / Uutiset / pelaaja.fi

Vahvistettu: Seuraava uusi Assassin's Creed ei saavu vielä tänä vuonna, Watch Dogs palaamassa noin vuoden sisällä

11.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Ubisoft ei ole tänä vuonna julkaisemassa ollenkaan suuren mittakaavan Assassin's Creed -peliä. Asiasta kuultiin alkujaan huhuja jo aiemmin tammikuussa, mutta nyt Ubisoft on vahvistanut päätöksen virallisessa blogissaan.

– Käytämme tämän vuoden hyväksi kehittääksemme pelimekaniikkoja ja varmistaaksemme, että Assassin's Creed täyttää lupauksensa sen suhteen, että se tarjoaa uniikkeja ja muistettavia pelikokemuksia, jotka tekevät historiasta kaikkien leikkikentän, Ubisofilla kerrotaan.

Uuden suuren Assassin's Creedin sijaan Ubisoft luottaakin seuraavan noin 12 kuukauden aikana ainakin niin uuden Watch Dogs -pelin, Ghost Recon: Wildlandsin, For Honorin ja South Park: The Fractured But Wholen voimaan. Kukin kyseisistä peleistä on saamassa Ubisoftin mukaan julkaisunsa ennen sen seuraavan tilivuoden päätöstä, joka koittaa 31. maaliskuuta 2017. Noihin aikoihin julkaisunsa on saamassa myös jonkinlainen uusi palveluvetoinen AAA-peliprojekti.

Peliblogi Kotaku on jo aiemmin huhuillut, että seuraava Watch Dogs sijoittaisi tapahtumansa San Franciscoon ja että se nähtäisiin todennäköisesti kaupoissa vielä tänä vuonna. Vuorostaan seuraava Assassin's Creed on tunnettu koodinimellä Empire ja saattaisi sijoittaa tapahtumansa muinaiseen Egyptiin.

Täysin ilman Assassin's Creedia ei tänä vuonna tarvitse toki elää. Vasta tällä viikolla julkaisunsa sai järjestyksessään kolmas Assassin's Creed Chronicles -seikkailu, joka saa vielä seuraa myös Assassin's Creed Indentity -mobiiliseikkailusta. Loppuvuonna ainakin osassa maailmaa ensi-iltansa saa myös virallinen Assassin's Creed -elokuva.

Lähde: UbiBlog, Euroinvestor

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvä juttu ja nuo muut pelit ovatkin Watch Dogsin jatkoa lukuunottamatta seurannassa itselläni. Erityisesti Wildlands ja South Park. Toki myös tuo WD:n jatkokin voi olla nyt jopa ostamisen arvoinen peli. Ensimmäinen on edelleen kesken kun bugi kusi kykypuun ja ei huvittanut aloittaa alusta.

Mitä taas Assassin's Creedeihin tulee: en uusinta ole pelannut mutta yhä kaipaisin tarkempaa ohjausta ja uutta pelimekaniikkaa. Tosin vasta aloittamassani Unityssa tuli hieno uudistus vastaan: vapaampi salamurhaus, jossa ei ole sitä perinteistä yhtä reittiä kohteen luo vaan useita eri mahdollisuuksia. Suuri plussa! Vielä kun tehtävät eivät menisi pilalle sen vuoksi kun hahmo ei mene minne haluaisi, eli olisi vähän tarkempaa noiden mekaniikkojen kannalta.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Otsikko sanoo että ei saavu vielä ensi vuonna? Onko niin pitkä odotus.

En malta odottaa uutta Watch Dogsia. Ensimmäinen osa on paljon mainettaa parempi peli.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Galactus

Otsikko sanoo että ei saavu vielä ensi vuonna? Onko niin pitkä odotus.

Muokkauksen yhteydessä väärä sana osui väärään paikkaan. Fiksattu.

-Panu

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Uusi Ghost Recon kiinnostaa kovasti. Pidin paljon Future Soldier. Uusin Assassins Creed kiinnostaa myös todella paljon, kuten joka vuosi :). Kovana AC fanina ei silti välivuosi haittaa. Laatu on heitellyt kyllä sen verran, että pieni lisä-aika tekniseen puoleen ei ole pahasta.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey
Lainaus käyttäjältä Galactus

En malta odottaa uutta Watch Dogsia. Ensimmäinen osa on paljon mainettaa parempi peli.

Samaa mieltä! Watch Dogs oli todella hauska peli, vaikka grafiikat eivät olleetkaan aivan sillä tasolla, mitä alun perin odotettiin. Toivottavasti jatko-osa kehittää konseptia merkittävästi ja tarinaan panostetaan enemmän kuin sivupuuhastelun määrään, joka on nykyään kaikissa Ubi-peleissä aivan liioiteltu.

Odotan kuitenkin ehkä vielä enemmän uutta Ghost Reconia. Future Soldier oli aivan kevyesti yksi viime sukupolven parhaista taktisista shootereista, enkä malta odottaa Wildlandsin peluuta kaverin kanssa co-opina.

Hyvä että ovat tulleet järkiinsä AC:n julkaisuaikataulun kanssa. Ikävä kyllä kiinnostukseni sarjaa kohtaan on kuollut jo täysin, mutta ehkäpä Ubisoft sytyttää kipinän taas seuraavalla osalla. Toivotaan parasta.

Käyttäjän Core kuva
Core

Itsellä menee kyllä Watch Dogs 2 välittömästi ostoon. Tokikaan peli ei ollut täydellinen ja ehkä lainasi muista Ubin peleistä yhtä sun toista, mutta kyllä tuo enemmän itseeni nappasi kuin vaikkapa GTA V tähän mennessä, jos etsitään vähän saman tyylistä peliä.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus
Lainaus käyttäjältä Malarkey

Samaa mieltä! Watch Dogs oli todella hauska peli, vaikka grafiikat eivät olleetkaan aivan sillä tasolla, mitä alun perin odotettiin.

Totta mutta olivat ne silti aika hienot. Etenkin yöllä kaatosateessa kävellessä ja vesiefektit olivat muutenkin aidon näköiset.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Watch Dogs 2:ssa on potentiaalia hyväksi peliksi. Ei se ensimmäinenkään ihan huono ollut, mutta ei kyllä yltånyt lähellekkään hypenkään tasolla. Muutamilla muutoksilla jatko-osa voi tulla onnistua hyvin. Ihan ekana ei tarvi kuin heittää helvettiin se "Ubisoft formula" , eli kiipeä torniin avataksesi alueen, en tule pelaamaan enää ainuttakaan peliä joka sisältää tämän.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Hyvä etteivät koko ajan pukkaa vuosipäivityksiä vaikka täytyy myöntää, että viime vuosina Assassin's Creedien taso onkin taas ollut melkoisen hyvä. Watch Dogs oli vähän raakile, mutta eiköhän jatko-osa tule sitten parantamaan melkoisestikin jos tekivät vaan ovat ottaneet pelaajien palautteet huomioon. Hyvä Ghost Recon-peli kiinnostaisi myös.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay
Lainaus käyttäjältä snaketus

Watch Dogs 2:ssa on potentiaalia hyväksi peliksi. Ei se ensimmäinenkään ihan huono ollut, mutta ei kyllä yltånyt lähellekkään hypenkään tasolla. Muutamilla muutoksilla jatko-osa voi tulla onnistua hyvin. Ihan ekana ei tarvi kuin heittää helvettiin se "Ubisoft formula" , eli kiipeä torniin avataksesi alueen, en tule pelaamaan enää ainuttakaan peliä joka sisältää tämän.

Niin kauan kun pelit myyvät tuolla formulalla en usko että tulevat sitä muuttamaan.