Vahvistettu: Seuraava uusi Assassin’s Creed ei saavu vielä tänä vuonna, Watch Dogs palaamassa noin vuoden sisällä

Ubisoft ei tosiaankaan ole julkaisemassa uutta isoa Assassin's Creed -peliä tänä vuonna. Uusi Watch Dogs on sen sijaan lähestymässä.

12.2.2016 01:27

Ubisoft ei ole tänä vuonna julkaisemassa ollenkaan suuren mittakaavan Assassin’s Creed -peliä. Asiasta kuultiin alkujaan huhuja jo aiemmin tammikuussa, mutta nyt Ubisoft on vahvistanut päätöksen virallisessa blogissaan.

– Käytämme tämän vuoden hyväksi kehittääksemme pelimekaniikkoja ja varmistaaksemme, että Assassin’s Creed täyttää lupauksensa sen suhteen, että se tarjoaa uniikkeja ja muistettavia pelikokemuksia, jotka tekevät historiasta kaikkien leikkikentän, Ubisofilla kerrotaan.

Uuden suuren Assassin’s Creedin sijaan Ubisoft luottaakin seuraavan noin 12 kuukauden aikana ainakin niin uuden Watch Dogs -pelin, Ghost Recon: Wildlandsin, For Honorin ja South Park: The Fractured But Wholen voimaan. Kukin kyseisistä peleistä on saamassa Ubisoftin mukaan julkaisunsa ennen sen seuraavan tilivuoden päätöstä, joka koittaa 31. maaliskuuta 2017. Noihin aikoihin julkaisunsa on saamassa myös jonkinlainen uusi palveluvetoinen AAA-peliprojekti.

Peliblogi Kotaku on jo aiemmin huhuillut, että seuraava Watch Dogs sijoittaisi tapahtumansa San Franciscoon ja että se nähtäisiin todennäköisesti kaupoissa vielä tänä vuonna. Vuorostaan seuraava Assassin’s Creed on tunnettu koodinimellä Empire ja saattaisi sijoittaa tapahtumansa muinaiseen Egyptiin.

Täysin ilman Assassin’s Creedia ei tänä vuonna tarvitse toki elää. Vasta tällä viikolla julkaisunsa sai järjestyksessään kolmas Assassin’s Creed Chronicles -seikkailu, joka saa vielä seuraa myös Assassin’s Creed Indentity -mobiiliseikkailusta. Loppuvuonna ainakin osassa maailmaa ensi-iltansa saa myös virallinen Assassin’s Creed -elokuva.

Lähde: UbiBlog, Euroinvestor

Lisää luettavaa