Vaihdettavat värikuoret saapuvat virallisesti PlayStation 5:lle – myös uusia DualSense-ohjainvärejä julki / Uutiset / pelaaja.fi

Vaihdettavat värikuoret saapuvat virallisesti PlayStation 5:lle – myös uusia DualSense-ohjainvärejä julki

13.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
DualSense, PlayStation, Console Covers, PS5, PlayStation 5, värikuoret, ohjain, Sony,

Mahdollisuus oman PlayStation 5 -konsolin yleisvärin muuttamiseen on tulossa vihdoin virallisesti Sonylta. Ensi vuoden aikana laitevalmistaja tuo myyntiin kokonaisen joukon erilaisia vaihtokuoria, joilla konsolin alkuperäisen valkoisen kuoren voi korvata muilla värivaihtoehdoilla.

Ensimmäiset kaksi myyntiin ilmestyvää värivaihtoehtoa ovat Midnigh Black ja Cosmic Red. Niitä ei tosin ole määrä tuoda ainakaan heti Suomeen asti, vaan ensimmäisenä ne ilmestyvät tammikuussa virallisesti Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Iso-Britanniaan, Ranskaan, Saksaan, Sveitsiin, Itävaltaan, Espanjaan Portugaliin, Italiaan, Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Taiwaniin, Hongkongiin, Singaporeen, Malesiaan, Thaimaahan, Indonesiaan, Vietnamiin, Koreaan ja Filippiineihin.

Vielä vuoden 2022 alkupuoliston aikana myyntiin ilmestyvät kyseisillä alustoilla myös Nova Pink-, Galactic Purple- ja Starlight Blue -kuoret. Muille alueille Sony pyrkii tuomaan kuoret myös vielä vuoden 2022 aikana.

Kuorien kerrotaan tulevan saataville niin PlayStation 5:n levyasemallista mallia kuin PS5 Digital Editionia varten. Sony lupaa, että kuoret ovat helposti vaihdettavissa, sillä ne on suunniteltu ihan vain naksahtamaan paikoilleen ilman sen kummempaa työtä.

Uusia DualSense-ohjainvärejä on niitäkin luvassa. Tammikuussa maailmanlaajuisen julkaisun saavat Nova Pink-, Starlight Blue- ja Galactic Purple -ohjaimet. Aiemmin valkoinen perusohjain on saanut jo seuraa Cosmic Red- ja Midnight Black -väreistä.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Kivan näköisiä! Alkaa vissiin jo silmä tottumaan tuohon muotoiluun?