Vaikeuksista kärsinyt Overkill's The Walking Dead hyllytettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Vaikeuksista kärsinyt Overkill's The Walking Dead hyllytettiin

27.02.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Viime vuoden loppupuolella julkaistun Overkill's The Walking Deadin taru on tullut päätökseensä.

Heikon vastaanoton saaneen yhteistyöräiskintäpelin ongelmien seurauksena julkaisija Skybound on päättänyt sopimuksensa ruotsalaiskehittäjä Starbreezen kanssa ja keskeyttänyt kaikki toimenpiteet Overkill's The Walking Deadin tiimoilta. Julkaisija on tiedotteessaan myös varsin kriittinen Starbreezen kanssa tehdystä yhteistyöstä.

-Teimme parhaamme työskennelläksemme Starbreezen kanssa ja ratkaistaksemme lukuisat pelissä havaitsemamme ongelmat, mutta lopulta Overkill's The Walking Dead ei vastannut lupaamaamme laatua, Skybound kommentoi tiedotteessaan.

Overkill's The Walking Deadin ongelmat toivat kehittäjä Starbreezen vaikeudet julkisuuteen talven aikana. Studio kertoi viime vuoden lopulla keskittyvänsä ydinliiketoimintaansa heikon menestyksen vuoksi. Starbreezen toimitusjohtaja erosi joulukuussa ja sälytti vastuuta pelin floppaamisesta työntekijöiden niskaan. Lisäksi Starbreeze kertoi luopuneensa System Shock 3:n julkaisuoikeuksista aikaisemmin tässä kuussa.

Lähde: Skybound

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Todella harmillista. Zombit on sinäänsä jo nähty, mutta silti ne tuntuu minulle maistuvan muodossa jos toisessa. (Days gone, World War Z)

Tämä peli lupaili ennen julkaisuaan videoitten ja haastattelujen perusteella uudenlaista, syvempää Left 4 Dead kokemusta joka on rakas peli itselleni lähi menneisyydestä.

Ei voi minkään, toivottavasti tämänlaisia epäonnistumisia ei tapahdu monesti peli viihteen puolella

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Peliin ei selvästikään panostettu yhtä paljon kuin niihin hienoihin hype-videoihin, joissa ei tietenkään ollut pelikuvaa sekuntiakaan. Olisiko pitänyt ensin tehdä se peli ennen kuin noihin olisi aikaa, vaivaa ja rahaa käytetty? Ei tietenkään noita ollut sama porukka tekemässä mutta rahaa niihin varmasti meni.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Niin paskasti hoitivat/hoitavat Payday:täkin (varsinkin konsoleilla) että tämä ei yllättänyt yhtään.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Myös on otettu pois Steamistä