Intensiivinen yhteistyö voi pelastaa avaruusrakkauden syyskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Intensiivinen yhteistyö voi pelastaa avaruusrakkauden syyskuussa

20.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Yhteistyövetoista toimintaa niin pc- kuin Xbox One -pelaajille tarjoava Lovers in a Dangerous Spacetime on saanut julkaisupäivän. Torontolainen Asteroid Base -indiestudio on kolmen vuoden työurakan jälkeen saanut vahvistettua, että sen kaksiulotteinen luomus on viimein valmis opettamaan meille avaruusrakkautta 9. syyskuuta.

Noin 15 euron hintainen Lovers in a Dangerous Spacetime on suunniteltu ensisijaisesti kahden pelaajan yhtäaikaiseksi huviksi. Peli asettaa pelaajansa ohjastamaan piskuista avaruusalusta, jonka eri osien hallitseminen tapahtuu epäsuorasti liikkumalla aluksen sisällä työpisteeltä toiselle. Alus ei pysty esimerkiksi siis ampumaan ja liikkumaan hallitusti samanaikaisesti elleivät pelaajat ole sijoittuneet sen sisuksissa oikeisiin asemiin.

Vahvasta yhteistyövetoisuudestaan huolimatta Lovers in a Dangerous Spacetimea on kyllä mahdollista pelata yksinkin. Tuolloin toisen pelaajan korvaa uskollinen lemmikkihahmo, jota on mahdollista komentaa kulkemaan avaruusaluksessa aina sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Hinta vain on korkeahko. Isompiakin tuotoksia on saanut 5-10 eurolla niin mikä tässä nyt on 15 euron arvoista? Jää itsellä siis luultavasti alennusostoksiin tämäkin.

Olen sitä mieltä että vähemmällä katteella mutta isommalla myynnillä voitaisiin useissakin myyntihommissa saada parempi voitto kuin isommalla katteella ja vähemmällä myynnillä.