Vain mielikuvitus on pian taas rajana – Scribblenauts Showdown paljastettiin

Scribblenauts on levännyt muutaman vuoden, mutta maaliskuussa sen on aika palata moninpelivetoisempana kuin koskaan.

16.1.2018 15:07

Warner Bros. on tuomassa takaisin mielikuvituksellisen Scribblenauts-sarjan. Maaliskuun 9. päivä mediajätti julkaisee Scribblenauts Showdownin, joka on kehitetty tällä kertaa Switchille, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Huomattavana uutuutena Showdown tuo moninpelaamisen vahvemmin osaksi Scribblenauts-maailmaa. Sen keskeisenä pelitilana toimiikin lautapelimäisistä kartoista koostuva Showdown-moodi, jossa maksimissaan neljä pelaajaa voivat haastaa toisensa erilaisiin luovaan sanojen käyttöön perustuviin minipeleihin. Minipelejä tarjoilee myös Versus-tila, joka on suunniteltu yhdestä kahteen pelaajalle.

Täysin Scribblenauts Showdown ei unohda kuitenkaan juuriaan. Warnerin mukaan myös uutukaisesta löytyy niin sanottu hiekkalaatikkotila, jossa päästään ratkaisemaan luovia pulmia luomalla pelimaailmaan sen kanssa erilaisin tavoin vuorovaikuttavia esineitä ja asioita tuhansien avainsanojen joukosta. Erilaisia tasoja hiekkalaatikkotilaan luvataan kahdeksaa erilaista.

Sarjan luonut 5th Cell -studio ei enää kuitenkaan kehitä Scribblenauts Showdownia. Uudeksi työstäjäksi hommaan on valittu Miamissa sijaitseva Shiver Entertainment.

Pelaaja-lehden arvostelun viiden vuoden takaisesta Scribblenauts Unlimitedista voi lukaista tästä.

Lähde: Warner Bros.

Lisää luettavaa