Väkivalta ei ole aina vastaus kaikkeen – erikoisempi toimintapeli Way of the Passive Fist päivättiin

Lyönnit väistelyyn vaihtava Way of the Passive Fist ilmestyy maaliskuun alussa.

22.2.2018 20:40

Toimintamätkintäpelien genreä yritetään ravistella maaliskuun 6. päivä, kun Way of the Passive Fist saapuu Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Windows-, Mac- sekä Linux-koneille.

Indiekehittäjä Household Games on ottanut luomuksellaan selvästi mallia Final Fightin ja Streets of Ragen kaltaisista klassikoista, mutta muovannut samalla melkoisesti niiden ydinideaa. Vihollisten hakkaamisen sijaan näitä on Way of the Passive Fistissa tarkoitus väsyttää jatkuvilla torjunnoilla, kunnes ne voi lopulta saattaa tainnoksiin pienellä tökkäyksellä. 

Täysi pasifisti pelin sankari ei kuitenkaan ole. Hyvä pelaaminen antaa tälle silloin tällöin käyttöön erikoisiskuja, joilla viholliset voi iskeä tainnoksiin nopeasti. Tarjolla on myös muutamia tilaisuuksia kääntää vihollisten iskut näitä itseään vastaan

Yhtenä mielenkiintoisena ominaisuuksena Way of the Passive Fist tarjoilee lisäksi paljon mahdollisuuksia muovata pelin vaikeustasoja. Tarjolla on säätövaraa niin vihollisten määrään, voimakkuuden kuin käytöksenkin osalta, joiden pitäisi tarjota kaiken kaikkiaan reilut 200 erilaista vaikeusvaihtoehtoa.

Lisää luettavaa