Valepukuja, möhlimistä ja ratkaisevia päätöksiä – näin mysteerit avautuvat Sherlock Holmes: Chapter Onessa / Uutiset / pelaaja.fi

Valepukuja, möhlimistä ja ratkaisevia päätöksiä – näin mysteerit avautuvat Sherlock Holmes: Chapter Onessa

20.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Sherlock Holmes: Chapter One, sherlock holmes, Chapter One, Frogwares, seikkailu

Mestarietsivän nuoruutta valottava Sherlock Holmes: Chapter One rakentuu paristakin pääpilarista, joita on esitelty nyt parin viikon sisällä kahden pelikuvavideon merkeissä.

Videoista tuorein paneutuu pelin etsiväpuoleen, mikä ajaa pelaajan vuorovaikuttamaan pelimaailman ja sen asukkaiden kanssa eri tavoin johtolankoja löytääkseen. Tämä muun muassa tarkoittaa mahdollisuuksia valeasujen käytölle, eivätkä pyrkimykset totuuden etsimisen suhteen mene välttämättä aina myöskään putkeen. Käsiin saatuja vihjeitä kun on mahdollista tulkita väärin, mikä ei johda myöskään Game Over -ruutuun, vaan muovaa tapahtumia omalla tavallaan. Pelaajalle tarjotaan yhtälailla aika ajoin valta päättää, mikä lopputulema on lopulta omasta mielestä se oikeanmukaisin, vaikka asiat eivät aina menisikään lain sanelemalla tavalla.

Ennen etsivätyöskentelyyn keskittyvää pätkää ukrainalaiskehittäjä Frogwares omisti pelilleen myös Chapter Onen toiminnallisempia puolia esittelevän videon. Ohesta myöskin löytyvältä videolta maistiaisia saadaankin varsinkin pelin räiskintäpuolesta, joka ajaa tasapainottelemaan Sherlockin nopeiden refleksien ja tämän vähäisen kestävyyden kanssa.

Sherlock Holmes: Chapter One suuntaa ensin pc:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille 16. marraskuuta. Myös PS4- ja ja Xbox One -versiot ovat tulossa myöhempänä ajankohtana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.