Valheimin ensimmäisen persoonan modi mahdollistaa kuolemanjälkeisen elämän lähemmän tarkastelun / Uutiset / pelaaja.fi

Valheimin ensimmäisen persoonan modi mahdollistaa kuolemanjälkeisen elämän lähemmän tarkastelun

23.02.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
Valheim

Tuore Valheimin ensimmäisen persoonan modi antaa pelaajan katsella maisemia ja vihollisia suoraan viikingin silmin.

Nopeasti suosituksi noussut Valheim ei tällä hetkellä virallisesti tue modeja, joten pelaajien on ensin asennettava tarvittavat tiedostot voidakseen nauttia kuolemanjälkeisen elämänsä lähemmästä tarkastelusta. Ensimmäisen persoonan modi julkaistiin viime viikonloppuna, mutta se on saanut jo useita päivityksiä erilaisten ominaisuuksien hienosäätämiseksi.  

Kolmannen persoonan seikkailuksi rakennetun Valheimin uuden modin toimintaperiaate on yksinkertainen. Ensimmäisen persoonan kuvatilaan pääsee rullaamalla hiirellä tavallisen kameraetäisyyden ohi. Suurimman osan pelistä kerrotaan jo toimivan yllättävän hyvin modin kanssa. Erityistä kiitosta saavat avomeren kohtaukset ja yleinen Valheimin luonnon kauneutta vaaliva asettelu. Taistelukohtaukset kaipaavat vielä viilausta, sillä kilven takaa tuijottelu voi käydä kiusalliseksi. Kolmannen persoonan näkymään pääsee kuitenkin palaamaan vaivattomasti takaisin.

Ensimmäisen persoonan seikkailusta nauttimiseksi on asennettava BepInExPack Valheim, jonka jälkeen ensimmäisen persoonan modi on helppo liittää mukaan Nexus Mods -sivuston kautta.

Valheim

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Vaikka en ole selviytymispelien ystävä, niin Valheim näyttää silti aika kiinnostavalta. Varmaan odottelen Switch-versiota ennen kuin hyppään pelin kelkkaan.

Nostoja