Valheimin viikinkivalloitukset jatkuvat tasaisena – jälleen yksi miljoonaraja kumottu / Uutiset / pelaaja.fi

Valheimin viikinkivalloitukset jatkuvat tasaisena – jälleen yksi miljoonaraja kumottu

21.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Valheim, viikinki, selviytyminen, Iron Gate, Coffee Stain

Alkuvuoden hittipeli Valheim on jatkanut vielä vajaan kolmen viikon iässä tasaista menestystään. Kehittäjä Iron Gate Studio vahvisti perjantaina, että viikinkiselviytymispeli on rikkonut nyt kolmen miljoonan myydyn kappaleen rajan.

Kahteen miljoonaan peli yli vajaat kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Valheim saapui osaksi Steamin early access -tarjontaa 2. päivä helmikuuta. Ensimmäiseen miljoonaan ei siihenkään ehtinyt mennä viikkoa.

Steam-tilastojen mukaan pelillä on ollut parhaimmillaan yli 484 000 samanaikaista pelaajaa, millä se on nyt viikonloppuna jättänyt suosiossa muun muassa PlayerUnknowns Battlegroundsin varjoonsa. Twitchissä se on viimeisen viikon aikana kerännyt keskimäärin 68 000 yhtäaikaista katsojaa ja on näin ollut kyseisenä ajajnjaksona palvelun kymmeneksi katsoin pelikategoria. Taaksensa se on jättänyt muun muassa Dota 2:n ja Rustin.

Pikaisen päivityksenkin Valhaim vastaanotti aiemmin keskiviikkona. Se varmistaa muun muassa, etteivät pelaajien hautakivet katoa yllättäen maailmasta ja myös tallennusjärjestelmä on kokenut viilauksia. Lista viilauksista on tarjolla Steamissa.

Lähde: Steam (1), (2), SteamDB, TwitchTracker

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja