Valikoima EA:n hittejä pelattavissa ilmaiseksi Xbox Onella tällä viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Valikoima EA:n hittejä pelattavissa ilmaiseksi Xbox Onella tällä viikolla

18.01.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Valikoima EA:n hittejä pelattavissa ilmaiseksi Xbox Onella tällä viikolla

Electronic Arts hemmottelee Xbox One -pelaajia tällä viikolla.

Yhtiö tarjoilee ilmaisia maistiaisia EA Access -tilauspalvelustaan huomisesta aina sunnuntaihin asti. Kampanjan myötä kaikki Xbox Live Gold -jäsenyyden omistavat pelaajat pääsevät maksutta käsiksi kaikkiin 14:ään EA Accessin piiriin kuuluvaan peliin, joihin lukeutuvat muiden muassa NHL 15Battlefield HardlineDragon Age: Inquisition sekä EA Sports UFC

Pelien pelaaminen vaatii EA Access Hub -sovelluksen lataamisen, mutta muutoin esimerkiksi peliajalle ei ole asetettu minkäänlaisia rajoitteita, ja kaikki ilmaisen kokeilukauden aikana ansaitut saavutukset säilyvät pelaajien profiileissa myös sunnuntaista eteenpäin. Jos palvelu koukuttaa tällä viikolla, jäsenyydestä voi halutessaan pulittaa jatkossa nelisen euroa kuussa.

EA Access tekee parhaillaan tuloaan myös pc:lle Origin Access -nimellä, mutta Suomi ei toistaiseksi kuulu uuden palvelun piiriin.

Lähde: EA Access, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Muistaakseni Sony sanoi syyksi "laaduntarkkailun," jonka vuoksi EA Accessia ei tule Pleikkareille. Aika nurinkurista kun omissa palveluissa on usein häikkää (kyllä, vielä tänäkin päivänä.) Toteamus: oon fanipoika, mutten sokea sellainen!

Käyttäjän Nakke79 kuva
Nakke79

Tämä on todella hyvä palvelu. Itse vähän jälkijunassa lähdin mukaan ja onhan toi halpa. vuosi maksaa sen jotain 25e muistaakseni. Varsinkin se 10 tunnin kokeilu on oikeen asiallinen. Itselle se riitti Battlefrontin pelaamiseen juuri sopivasti.

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Mihinkähän Suomen aikaan palvelua on mahdollista ilmaiseksi käyttää? Vielä ei ainakaan pystynyt...

Nostoja