Valittavat Far Cry 4 -pelaajat paljastuivat piraateiksi / Uutiset / pelaaja.fi

Valittavat Far Cry 4 -pelaajat paljastuivat piraateiksi

20.11.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7

Ubisoft on paljastanut joukon Far Cry 4:n laittomasti ladanneita pelaajia nokkelalla tavalla.

Tällä viikolla ilmestyneen Far Cry 4:n hankkineet pelaajat valittivat verkossa, että pelistä puuttui mahdollisuus säätää hahmon näkökenttää. Far Cry 4 -kehittäjä Ubisoft Montrealin luova johtaja Alex Hutchinson paljasti Twitterissä syyn puuttuvan ominaisuuden taustalta: peli on ladattu laittomasti.

Hutchinsonin mukaan puuttuva näkökenttäsäädin lisättiin Far Cry 4:ään julkaisun yhteydessä ilmestyneessä päivityksessä, johon pelin piraattiversioilla ei päästy käsiksi. Tiettävästi myös piraattiversiot ovat sittemmin saaneet myös kyseisen päivityksen sisällön, mutta Ubisoft ehti narauttaa ainakin muutamia piraatteja Far Cry 4:n julkaisun yhteydessä.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Ihan tätä sivuten pitää todeta että eipä tuo peli tunnu monilla toimivan kunnolla vaikka legit peli ja day1 patch olisikin asennettu PC port report. Oh u ubi -___-

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Minäkään en enää osta peliä jossa lukee unisoft. Koneeni sekoilee uplay:stä ja osa peleistä on täyttä p****. Viimeinen ubi-ostos on blood dragon ja sekin x360:lle.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ihan jees, vaikkakin myös vamma asenne Ubsoftillakin. Pistää nyt noin tärkeä ominaisuus day one patchin taakse. Itse jo day one patch on typerää sen sijaan, että tekisi pelin valmiiksi ennen julkaisua. Toinen tärkeä pc-ominaisuus eli hiiren kiihdytys tai sen pois kytkeminen on vieläkin rikki.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Uplay on tietty paskaa ja Ubi pissii peleissään ominaisuuspuolella pelaajien nilkoille avoimesti, mutta oma syyni Far Cry 4:n boikotoimiselle on yksinkertaisesti pettymys sarjan kolmannen osan virtaviimaistamista, vaikeusasteen helpottamista ja AAA-yksipuolistamista kohtaan. Tyhmä tarinakaan ei auttanut. Asia pännii parin vuodenkin jälkeen edelleen niin pahasti, että kirjoitin Pelit-lehden avustajahaussakin aiheesta oikein tulikivenkatkuisesti.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Ihan jännä tapa näpäyttää piraatteja, mutta rehtien pc-pelaajien näpäyttelyn "hällä väliä" -asenteella ja karmealla Uplayllä saisivat jättää väliin.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Sen siitä saa, kun valittaa.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Tervetuloa nykymaailman PC-pelaamiseen, jossa mikään uusista peleistä ei pyöri niin kuin niiden pitäisi! Sen takia jäänyt Watch Dogsin pelaaminen siihen 25 minuuttiin julkaisun jälkeen, CoD:AW:stä viikon tauko uutta patchia odotellessa koska se epätasainen fps vain tappaa peli-ilon..