Valkoinen ja mysteerinen yö odottaa maaliskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Valkoinen ja mysteerinen yö odottaa maaliskuussa

4.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Maaliskuussa lumet alkavat toivottavasti olla menneiden aikojen huolia, mutta tästä huolimatta ainakin yksi valkea yö näyttää silti kyseisen kuun aikana iskevän. Kyseessähän on siis niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin matkaava White Night, jonka julkaisuajankohdiksi on vahvistunut maaliskuun 3:s, 4:s ja 6:s päivä.

Ranskalaisen OSome Studion luomus tavoittelee erityisesti seikkailupelifanien huomiota. Noir-henkeä mukaileva teos heittää pelaajat 30-luvulle ohjaamaan auto-onnettomuuteen ajautunutta hahmoa, joka päätyy etsimään apua mystisestä kartanosta. Etsintä muotoutuukin pian pulmilla ja mysteereillä väritetyksi kokemukseksi, jossa pitäisi olla jonkinlaista jännitystäkin mukana.

Kuten oheinen traileri osoittaa, käyttää peli hyväkseen mustavalkoista ulkoasua. Ilmeisesti kyseessä ei ole kuitenkaan vain pelin visuaaliseen ilmeeseen sidoksissa oleva ratkaisu, vaan ulkoasun on määrä vaikuttaa myös pelattavuuteen. Valo näyttelee nimittäin paikoin merkittävääkin roolia White Nightin pulmissa, mitä on pyritty tehostamaan kahteen väriin painottuvalla yleisilmeellä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Tämähän vaikuttaa jännittävältä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Voisi seurailla ja ostaa viimeistään jostain alesta, jos ei aiemmin iske.