Valkyria nousee vielä: Sega kiusoittelee uuden projektin paljastuksesta / Uutiset / pelaaja.fi

Valkyria nousee vielä: Sega kiusoittelee uuden projektin paljastuksesta

14.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Segan roolipelisarja Valkyria ei näytä kuolleen vielä monille pettymykseksi jääneen Valkyria Revolutionin jälkeen. Pelitalo on alkanut tällä viikolla vihjailla uudesta Valkyria-projektista, jonka olisi tarkoitus paljastua ensi viikolla 20. marraskuuta.

Ensisijaisesti uudesta projektista vihjailu on tapahtunut Segan päivittäin päivittyvillä japanilaisilla sivuilla, mutta paljastuksen on luvattu olevan kuitenkin maailmanlaajuinen. Segan länsimaiset sosiaalisen median kanavat ovat esimerkiksi muistuttaneet myös sen tulosta.

Ensi huhtikuussa täyteen tulisi sopivasti kymmenen vuotta, kun sarjan PlayStation 3:lla käynnistänyt Valkyria Chronicles julkaistiin Japanissa. Peli sai sittemmin kaksi jatko-osaa PSP:llä sekä kaksi sivuosaa japanilaisen mobiilipelin ja Valkyria Revolutionin muodossa. Kiinnostavaa on erityisesti nähdä, olisiko Sega palaamassa nimenomaan taas taktisemman Chronicles-toiminnan pariin vai kaavailemassa jotain aivan muuta.

Lähde: Valkyria Project

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Se ensimmäinen Valkyria Chronicles oli kyllä hyvä peli (ja ainoa sarjan peli minkä olen pelannut). Kuulemma PSP pelitkin oli hyviä, mutta niitä en ole pelannut.

Toivotaan että palaavat taktiseen tyyliin. Revolution kun oli kuulemma aika kakkaa.

Käyttäjän Niko Nirvi kuva
Niko Nirvi

Veikkaan mobiilipeliä. Switchillä trilogian kaltainen peli voisi olla hitti!

Käyttäjän Smiling Jack kuva
Smiling Jack

Eka osa oli rautaa, tuskinpa saavat enää mitään sen tasoista aikaiseksi, juurikin jotain mobiili saastetta tulossa. No, hyvä että edes yhden kunnollisen saivat aikanaan tehtyä.