Vallankumouksellista tekniikkaa Wii-peliin / Uutiset / pelaaja.fi

Vallankumouksellista tekniikkaa Wii-peliin

22.02.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
71

Chung Leen kehittämä "Head Trackin" -nimeä käyttävä tekniikka nähdään Steven Spielbergin tulevassa Wii-projektissa Boom Bloxissa. Asia vahvistettiin GDC-messuilla. Head Tracking mahdollistaa kameran liikuttamisen omilla päänliikkeillä. Jos esimerkiksi käännät päätäsi vasemmalle, myös kamera kääntyy vasemmalle.

Head Tracking -tekniikka vaatii kaksi Wiimotea. Esittelimme tekniikan helmikuun Pelaajassa ja siihen voi tutustua myös Youtubessa.

Boom Blox julkaistaan Wiille toukokuussa.

Lähde: Joystiq

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

SixSuckses on pazkaa

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti ottavat pian tuon headtrackingin käyttöön semmoisissakin peleissä, joissa sillä on enemmän merkitystä. (Kuten FPS:t)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vallankumous tästä skeidasta kaukana.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Te ette edes ymmärrä näitä mahdollisuuksia. Miettikääpä FPS jossa voit kurkistaa vaikkanurkan taakse oikeasti..

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer

Jos tätä sanoo paskaksi niin ei kyllä tiedä yhtään mistä puhutaan. Katsokaa niitä videoita ja tulkaa sitten ylistämään tätä.

Mielettömän hieno juttu että tästä tuli muutakin kuin nörtin teknologiademo. Silkka vahinkohan tämä oli että Wiistä löytyy tarvittavat palikat tähän, mutta yhtäkkiä koko kone on entistä merkittävämpi videopelien kehityksen kannalta.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Juuri kun minä ajattelin, että tästä tulee uutinen, johon kukaan ei voi varmasti tulla sanomaan "lol" tai "paskaa". Väärässä näköjään olin :lol:

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Nyt rupeaa tuntumaan entistä enemmän siltä, että Wii on näistä kolmesta laitteesta, se mikä on enemmän kuin pelikonsoli.Ite pelistä tulee varmasti hieno, ja on hienoa nähdä kuinka kaikki konsolit ottavat merkittäviä askeleita eteenpäin.

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Kuulostaa ja näyttää todella mielenkiintoiselta, toivottavasti tätä ruvetaan myös hyödyntämään kunnolla mm. FPS-peleissä.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Loistava veto, että todellakin aletaan käyttämään. Itse peli ei alkujaan kiinnostusta herättänyt, mutta nyt tästä voi tulla hyvinkin mielenkiintoinen. Saisivat muutkin ottaa esimerkkiä. Kohta tosin jenkit valittavat niskakipuja...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Wiimotet sitten sidotaan päähän? :D