Valloita Helvetti tyylillä – Doom Eternalin uusin traileri esittelee päähahmon kustomointimahdollisuuksia / Uutiset / pelaaja.fi

Valloita Helvetti tyylillä – Doom Eternalin uusin traileri esittelee päähahmon kustomointimahdollisuuksia

11.03.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
5
Doom Eternal, id Software, Bethesda Softworks

Bethesda Softworks on julkaissut uuden trailerin id Softwaren tulevasta Doom Eternalista, joka antaa pelaajille entistä laajemmat mahdollisuudet oman Doom Slayerin kustomointiin.

Pelaajat voivat pukea oman Doom Slayerinsa useisiin eri haarniskoihin, jotka vaihtelevat trailerin mukaan helvetillisistä pahasti pieksettyihin. Twitch Prime -tilaajat saavat yksinoikeudella mahdollisuuden pukea päähenkilön jopa yksisarviseksi, jos verta haluaa vuodattaa erityisen tyylikkäästi.

Kehittäjien mukaan pelissä voi avata useita animaatioita ja haarniskoja sekä Doom Slayerille että pelattaville demoneille, minkä lisäksi hurmeista räiskintää voi taltioida erillisen valokuvaustilan avulla.

Doom Eternal julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 20. maaliskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

My little Pony Edition

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Voi saatana. Sieltä ne mikromaksut tulee.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Lahis

Voi saatana. Sieltä ne mikromaksut tulee.

Missä kohtaa uutista on mainittu mikromaksut? Traileria en katsonut mutta jos siinäkään ei asiaa ole vahvistettu niin pelkkä pelko ei asiaa vielä faktaksi tee.

Lisäksi jos jää näiden kosmeettisten turhuuksien tasolle niin väittäisin ettei kauheasti haittaa pelikokemusta. Huvittavintahan tässä on ettei noita edes itse näe pelatessa. Mitä taas muiden asuvalintoihin tulee: räiskinnöissä en paljoa katsele että minkälainen pukupelle siellä on piipun toisessa päässä ja harvoin edes ehtii katsella. Apex Legends on täynnä erilaista kosmeettista kamaa ja senkään vauhdissa en ehdi välttämättä edes huomata mikä hahmo vihollisella oli käytössä, saati että mitä vaatteita sillä on päällä.

Ei ole minulta pois jos joku vaatteita hahmoille ostaa mutta ei myöskään haittaa kunhan jäävät kosmeettiselle tasolle. Jossain Tomb Raidereissakin on kymmeniä asuja ja niitä käytin vain trophyjen vuoksi. Ja ne siis tulivat lisäreiden kaupanpäällisinä, joten en niistä erikseen ole enkä olisi maksanut. Tosin siinä pelissä niillä on vaikutusta myös peliin, joten jonkun verran niitä tuli vaihdeltua mutta ei sen ulkoasun takia vaan sen, miten ne hyödyttävät pelityyliäni.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Idiltä on jo sanottu, ettei mikromaksuja ole tulossa. Tämähän ei ole ensimmäinen kertakaan, kun pelissä kokemuksella avattavia kosmeettisiä lisiä on vilautettu.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Bethesda kun on kysessä niin aivan hyvin voi tulla vielä micromaksut kuten esim Wolfenstein Youngblood pelissä oli

Nostoja