Valmiina ahdistavaan astronautin elämään? Tunnelmallinen Adr1ft sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Valmiina ahdistavaan astronautin elämään? Tunnelmallinen Adr1ft sai julkaisupäivän

7.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Avaruudessa tapahtuvaa ensimmäisen persoonan seikkailupelaamista tarjoava Adr1ft julkaistaan pc:lle 28. maaliskuuta, pelin kehittänyt Thee One Zero -studio on vahvistanut.

Adr1tissa pelaajat löytävät itsensä tuhoutuneesta avaruusasemasta, josta olisi tietenkin tarkoitus päästä takaisin kotiin hengissä. Matka avaruusasemalla taittuu niin erilaisia resursseja etsimällä kuin haasteitakin suorittamalla, mitä hankaloittavat aika ajoin niin päähenkilön muistinmenestys kuin myös vaurioitunut avaruuspuku.

Adr1ft on kehitetty erityisesti Oculust Rift -käyttöä varten, mutta sitä on mahdollista pelata toki myös ilman virtuaalitodellisuuslaseja. Peli on tarkoitus nähdä vielä myös PlayStation 4:llä ja Xbox Onella myöhempänä ajankohtana.

Lähde: Adr1ft (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Tosin vähän ärsyttää tuo kuinka nopeaa happea kuluu. Millä perusteella noita on tuonne ripoteltu ja onko tuossa nyt sitten pakko löytää joku yksi ja ainoa optimaalinen reitti, jonka varrelta nuo kätevästi sijoitetut happitankit löytyvät? No, luultavasti silti menee ostoon jo tunnelmansa vuoksi. Siis kun tai jos tulee PS4:lle.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tämä on yksi niistä peleistä mitkä kiinnoataa vain VR-kokemuksena samaan tapaan kun No Man's Sky. Eli varmaan jää sitten PS VR:lle koettavaksi, olettaen että vehkeen saa alle 500 euron.

Nostoja