Street Fighter V:n ensimmäinen beetatestausviikko siintää enää vain noin parin viikon päässä. Näin ollen Capcom onkin nyt kertonut tarkemmin, mitä siltä voidaankaan oikein odottaa.

Euroopassa tarkalleen ottaen 24. heinäkuuta noin aamuneljältä Suomen aikaan starttaava testitapahtuma tulee keskittymään pelin nettikoodin kuormittamiseen. Mukana pelin ensimmäisessä beetaversiossa ei ole siis ollenkaan paikallisesti pelattavaa Versus-tilaa, vaan sen sijaan sen ainut pelitila keskittyy verkkomittelöihin. Otteluiden etsimisen yhteydessä pelaajille kyllä tarjotaan mahdollisuus myös harjoitella hieman eri hahmojen käyttöä.

Beetassa pelaamaan päästään kaikkiaan kuudella hahmolla kolmessa eri kentässä. Ensimmäisten päivien aikana pelattavissa ovat aluksi tosin vain Ryu, Chun-Li, (Charlie) Nash ja M. Bison. Cammy ja Birdie liittyvät kamppailuun hieman myöhemmin, sillä osana testailujaan Capcom haluaa laittaa pelin sisällön jakeluun liittyvät järjestelmänsä myös koetukselle.

Euroopassa beetaan voi yrittää hakea mukaan Street Fighter V:n kotisivujen kautta. Vaikka Street Fighter V onkin PlayStation 4:n ohella tulossa myös pc:lle, on ensimmäinen beeta tarkoitettu vasta vain PS4-pelaajien koettavaksi. Testaus kestää noin viisi päivää.

Capcom huomauttaa, etteivät PlayStation 3:n tikkuohjaimet toimi vielä ainakaan Street Fighter V:n ensimmäisessä beetassa. Mahdollisuus esimerkiksi Lab Zero Gamesin erikoisajurin käytölle on kuitenkin vielä olemassa tulevaisuudessa. 

Aikeena Sonylla ja Capcomilla on saada Street Fighter V ulos ensi vuoden puolella.

Lähde: PlayStation Blog, Capcom

Lisää luettavaa