Valmiina uudenkiiltävään tarkka-ammuntatoimintaan? Katso 24 minuuttia Sniper: Ghost Warrior 3:a

Sniper: Ghost Warrior 3:n kosteasta toiminnasta saadaan otteita 24 minuutin pelikuvavideolla.

23.7.2015 02:41

Tarkka-ampujan elämä voi olla välillä hidasta ja hiljaista, joten lyhyen trailerin tekeminen aihetta käsittelevästä pelistä ei tule aina välttämättä kysymykseen. Pelitalo CI Games onkin tällä viikolla laittanut nyt hösseliksi ja julkaisut mukavat 24 minuuttia pitkän pelikuvapätkän sen ensi vuonna kauppoihin saapuvasta Sniper: Ghost Warrior 3 -räiskinnästä.

Tuoreella videolla pelin kerrontapuolesta vastaava Jess Lebow saattaa selotuksellaan pelaajat läpi erään Ghost Warrior 3:n monista tappotehtävistä. Videolla esille tuodaankin erityisesti monia pelin erilaisia hiippailu- ja tutkiskeluelementtejä, joita pelaajat pääsevät ja ajoittain myös päätöksistään riippuen joutuvat hyödyntämään onnistuakseen erilaisissa toimissaan. Tietysti lopulta videossa myös tarkkuuskivääri pääsee laulamaan lyhyen mutta tappavan loppusointunsa.

Videon materiaalia esiteltiin alkujaan suljettujen ovien takana E3-pelimessujen yleisölle. Esittelysyistä johtuen demo loppuukin pelaajan päätyessä helikopterin pelastamaksi, mitä ei kuitenkaan pitäisi tapahtua näinkin kiivaan tapahtumaketjun keskellä itse pääpelissä.

Valmistuessaan Sniper: Ghost Warrior 3 julkaistaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin myös pc:lle.

Lisää luettavaa