Valmiina uuteen Pokémon-verkkopeliin? Pokémon Unite ilmestyy ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Valmiina uuteen Pokémon-verkkopeliin? Pokémon Unite ilmestyy ensi viikolla

15.07.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Pokémon Unite, MOBA, pokémon, Unite, Timi studios, julkaisupäivä,

Verkkopohjainen aarenatoimintapeli Pokémon Unite julkaistaan Switchille 21. päivä heinäkuuta, The Pokémon Company ja kehittäjä TiMi Studios ovat vahvistaneet.

Kaikki jotka kirjautuvat pelaamaan Pokémon Unitea 31. elokuuta mennessä saavat kirjautumislahjana käyttöönsä Zeraora-taskuhirviön.

Ilmaiseksi pelattava peli on suuntamassa syyskuun aikana myös Android- ja iOS-laitteille, joskaan tarkkaa ajankohtaa mobiilijulkaisulle ei ole vielä annettu. Eri versioiden on määrä olla otteluiltaan yhteensopivia keskenään.

League of Legendsin ja Dotan kaltaisten pelien hengessä tehty Pokémon Unite asettaa vastakkain kaksi viiden hengen joukkuetta, joiden pelaajat ohjastavat kukin yhtä omaa ottelun aikana kehittyvää taskuhirviötä. Tarkoituksena olisi ennen kaikkea kerätä omalle joukkueelleen pisteitä päihittämällä pelialueella eleleviä villejä pokémoneja, mutta myös vastapuolen pelaajien kanssa yhteenottaminen on oleellinen tie menestykseen.

Ohessa Pokémon Uniten tuore traileri.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Rakastan kyllä Pokémonia ja lähtökohtaisesti ostaisin vaikka kupillisen koiran kakkaa jossa lukee "Pokémon", mutta free-to-play, android ja ios on sellaisia kirosanoja, että jätänpä väliin.

Nostoja