Activision valmistautuu paljastamaan piakkoin seuraavan Call of Duty -pelin. Julkaisijan toimesta ympäri nettiä leviää parhaillaan lyhyt kiusoitteluvideo, jonka mukaan julkistus on luvassa niinkin pian kuin 26. huhtikuuta.

Video viittaa sisällöllään varsin raskaasti siihen, että paljastumassa olisi nimenomaan uusi Black Ops -sarjan osa. Tämän puolesta puhuvat yksinään jo videon useat dialogiviittaukset aiempiin Black Ops -peleihin kuin myös sen lopussa paljastuva roomalainen numero kolme. Videota kutsutaan myös nimellä Back in Black.

Tiedossa tällä hetkellä lisäksi on, että tänä vuonna saapuvan Call of Dutyn kehityksestä on vastuussa Black Ops -sarjan luonut Treyarch. Studiolle epätyypilliseen tapaan sillä on ollut nyt kolme vuotta aikaa luoda uutta peliään, kun vielä pari vuotta sitten Call of Dutyja rutisteltiin ulos kahden vuoden kehitysajoilla.

Päivitys kello 2.00: Activision on vahvistanut, että seuraava Call of Duty on tosiaan Black Ops III. Lisätietoja kuullaan juurikin kuun lopulla.

Lähde: All Games Beta

Lisää luettavaa