Blizzard Entertainment alkaa olla pikkuhiljaa valmis lyömään käyntiin StarCraft II: Legacy of the Voidin suljetun beetatestauksen. Yhtiö on ilmoittanut, että se alkaa jaella beetakutsuja pelaajille maaliskuun 31. päivä alkaen, minkä myötä se onkin nyt jakanut yksityiskohtia siitä, mitä beetatestiltä sopiikaan ensisijaisesti odottaa.

Huomattavaa suljetussa beetatestissä on heti se, että Legacy of the Voidissa esiteltävä uusi Archon-pelitila on samantien siinä koettavissa. Uudessa pelitilassa kaksi pelaajaa päästetään kerralla komentamaan yhtä armeijaa, minkä katsotaan sekä tuovan uusia kiehtovia taktisia elementtejä pelaamiseen että myös helpottavan uusien pelaajien tutustumista StarCraftin maailmaan. Blizzard haluaakin beetan avulla kovasti tietää, mitä mieltä StarCraft-kansa lopulta oikeasti onkaan pelitilasta.

Muihin Legacy of the Voidin uudistuksiin kuuluvat esimerkiksi päivitetty resurssijärjestelmä, ominaisuuksiltaan hiotut vanhat yksiköt sekä joukko uusia yksiköitä. Tarkempia yksityiskohtia näihin asioihin liittyen voi katsastaa oheiselta videolta sekä StarCraftin kotisivuilta.

Blizzard on huomauttanut, että se on käynnistämässä Legacy of the Voidin beetatestin tavanomaista aikaisemmin. Tästä johtuen testausvaihe voi olla tavanomaista pidempi ja beetasta ja voi näin ollen myös puuttua aluksi selvästi paljon sisältöä. Blizzardilla kuitenkin uskotaan, että se pystyy näin antamaan pelaajille paremman mahdollisuuden vaikuttaa palautteellaan pelin kehityksen suuntaan.

Mikäli Legacy of the Voidin testaamisesta on kiinnostunut, voi kiinnostuksensa osoittaa Battle.netissä.

Lisää luettavaa