Valmistaudu helvetilliseen räiskintään pelikuvalla: Doom Eternal saapuu marraskuussa! / Uutiset / pelaaja.fi

Valmistaudu helvetilliseen räiskintään pelikuvalla: Doom Eternal saapuu marraskuussa!

10.06.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Valmistaudu helvetilliseen räiskintään: Doom Eternal saapuu marraskuussa!

Bethesdan E3 2019 -lehdistötilaisuudessa vahvistettiin, että Doomin odotettu paluu tapahtuu loppuvuodesta. Doom Eternalin julkaisupäiväksi vahvistettiin 22. marraskuuta 2019 niin pc:llä, PlayStation 4:llä, Xbox Onella, Nintendo Switchillä kuin Google Stadiallakin.

Tilaisuudessa näytettiin niin tarinatraileri pelin toiminnantäyteisestä kampanjasta kuin pelikuvaa Battlemode-moninpelimoodista. Jälkimmäisessä yksi pelaaja asettuu Doom Slayerina taistelemaan kahden muun pelaajan ohjaamia demoneita vastaan.

Eri demoneilla on ainutlaatuisia kykyjä ja hyökkäyksiä, joiden luvataan pistävän Doom Slayerin tuhovoimaisen asearsenaalin koetukselle. Tämän lisäksi demonit voivat kutsua avukseen tekoälyn ohjastamia kätyreitä, joiden kukistaminen vuorostaan antaa Doom Slayerille mahdollisuuden haalia energiaa.

Doom Eternalista julkaistaan myös keräilyversio, joka pitää sisällään teräskotelon, luonnollisen kokoisen Doom Slayer -kypärän, pelin soundtrackin, Doom-lorea esittelevän kirjan, taidekuvan sekä pelin kausipassin sisältävän Deluxe Edition -version.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

En ollut innoissani ennen tätä, nyt olen. I'm going to hell, bitches!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvältähän se näyttää ja moninpeli-moodikin vaikutti mielenkiintoisemmalta kuin perinteinen meno. Yksinpelin takia tämän kuitenkin hankin, erityisesti kun aiempi osoittautui niin kovaksi tapaukseksi.

Nostoja