Valmistaudu strategiasarja Homeworldin paluuseen tuhdilla videoannoksella / Uutiset / pelaaja.fi

Valmistaudu strategiasarja Homeworldin paluuseen tuhdilla videoannoksella

24.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Vuosien odottelun jälkeen kiitelty Homeworld-strategiasarja saadaan digitaaliseen jakeluun vihdoin tulevana keskiviikkona Homeworld Remastered Collectionin ilmestyessä latauskauppoihin. Paketin julkaiseva Gearbox Software vaikuttaisi olevan varsinkin innoissaan tapahtumasta, sillä se on valmistautunut strategiasarjan paluuseen viimeisen parin viikon aikana useammankin eri videon voimin.

Oheiset trailerit käyvät läpi niin Homeworldien pelillistä tyyliä kuin tarinaakin sivuten samalla myös muutamia Remastered Collectonin mukana tulevia visuaalisia uudistuksia. Uudistuksiin keskittyen Gearbox on työstänyt pelien remasterointiprosessista lisäksi kulissien taakse kurkistavan videosarjan, jonka kaksi ensimmäistä osaa löytää myöskin ohesta.

Saapuessa Homeworld Remastered Collectionin voi poimia itselleen ainakin noin 30 euron hintaan. Paketti sisältää niin alkuperäisen Homeworldin kuin myös sen jatko-osan sekä remasteroidussa kuosissa että myös klassisessa muodossa. Mukana paketissa tulee lisäksi beetapääsy uusittuun Homeworld-verkkopuoleen, joka yhdistää molempien Homeworld-pelien moninpelin yhdeksi kokonaisuudeksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Tuli ensimmäisenä mieleen Sin of solar empire.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Portable

Tuli ensimmäisenä mieleen Sin of solar empire.

sins of the solar empire ei kiinostanu kun siinä pitää manageroida imperiumia kun tässä on pieni armada vain joka pitää päästä pisteestä a pisteeseen b ja ihan ok juonella vielä