Valmistautuvatko Mario & Luigi sittenkin paluuseen? Uusi tavaramerkkihakemus on herättänyt fanien toiveet / Uutiset / pelaaja.fi

Valmistautuvatko Mario & Luigi sittenkin paluuseen? Uusi tavaramerkkihakemus on herättänyt fanien toiveet

14.01.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Mario & Luigi, AlphaDream, Nintendo

Nintendo on hakenut alkuviikosta tavaramerkkiä Mario & Luigi -pelisarjalleen, mikä on herättänyt fanien toiveet pelisarjan mahdollisesta jatkumisesta.

Patentti itsessään ei tietenkään takaa jatkoa, ja kyse voi olla ainoastaan yhtiön halusta säilyttää nimen oikeudet itsellään. Hakemus kattaa kuitenkin videopelien ohella myös mobiilipelit, joten mahdollinen tulevaisuus saatetaan nähdä konsoleiden sijaan kännyköillä.

Hakemus vahvistaa onneksi Nintendon olevan edelleen kiinnostunut pelisarjasta, sillä kehuttujen Super Mario -roolipelien kehittäjänä toiminut AlphaDream hakeutui viime lokakuussa yllättäen konkurssiin.

Pelisarjan edellinen osa on Nintendo 3DS:lle julkaistu Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey.

Lähde: Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hitaampi roolipeli sopisi mobiilille mutta Nintendo nimenomaan ei ole tuntunut löytävän hyvää julkaisu- tai rahoitustapaa juuri mobiililta. Arvostan kyllä tavoitetta tehdä perinteisempää julkaisua mobiilille mutta juuri sen vuoksi se hinnoittelu voi tökkiä kun siellä on porukka pelannut ilmaiseksi jotain diibadaabaa eikä halua maksaa mitään oikeasti. Ellei se ole joku kultainen armori hevoselle. Vain viisi euroa! (mutta kymppi täydestä pelistä on sitten liikaa...)

Nostoja