Valomiekat yllättivät For Honor -taistelijat – ja siitäkös ilo repesi / Uutiset / pelaaja.fi

Valomiekat yllättivät For Honor -taistelijat – ja siitäkös ilo repesi

5.05.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Erikoislaatuinen päivitys odotti For Honor -pelaajia näin viikonloppuna. Ilman minkäänlaisia ennakkovaroituksia Ubisoftin lähitaistelupeli alkoi täyttyä nimittäin efekteistä ja äänistä, jotka tekivät pelin kohtaamisista käytännössä valomiekkataisteluja.

Tempaus on ollut tietysti Ubisoftin tapa juhlia niin sanottua Tähtien sota -päivää, jota vietettiin jälleen 4. toukokuuta. Fanien kannalta lisäys ei ollut selvästikään myös mikään yhdentekevä, sillä netti täyttyi nopeasti niin ällistyneistä reaktioista kuin erilaisista yrityksistä uudelleenluoda Tähtien sota -kohtauksia.

For Honorissa on nähty hieman vastaavanlaisia outouksia aiemminkin. Vasta kuukausi sitten aprillipäivänä pelin valloittivat väliaikaisesti Ubisoftin Rabbids-hahmot.

Pelkästään valomiekkailusta For Honor ei ole tällä viikolla toki koostunut. Toukokuun 2. päivä peliin tuotiin taas uusi satsi pelattavaa sen kolmannen sisältövuoden toisen kauden kunniaksi. Pelin Year 3 Passin omistajat pääsivät näin ollen ennakkoon käsiksi uuteen Sakura-sankariin, minkä lisäksi pelin karttatarjonta kasvoi koostumaan uudesta Canopy-alueesta.

Trailerit näistä löytää alta.

Lähde: Polygon, Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kokeilin peliä ekaa kertaa eilen ja mietinkin miksi aseet hohtaa. :D