Riot Gamesin verkkoräiskintäpeli Valorant on julkaistu virallisesti pc:lle. Ilmaispelin löytää sen omien kotisivujen kautta ja sen pelaamiseen vaaditaan League of Legendsista ja Legend of Runeterrasta jo aiemmin tutun Riot-tilin käyttöä.

Suljetusta betasta Valorant ilmestyy kaikkien saataville muutamin viilauksin ja lisäyksin. Näkyvimpiä näitä ovat uutuuskartta Ascent, lisähahmo Rayna sekä debyyttinsä tekevä pelitila Spike Rush, jolla tarkoituksena olisi tarjota satunnaisemmille pelaajille nopeammin etenevä pelaamisvaihtoehto. Ranked-tila on sekin tulossa, joskin myöhempänä ajankohtana sujuvan toiminnallisuuden varmistamiseksi.

Yksityiskohtaisen listan hahmokohtaisista muutoksista löytää tästä.

Julkaisua on juhlistettu tietysti uusin trailerein, joista toinen tarjoaa elokuvamaisemman esittelyn peliin ja toinen vuorostaan sukeltaa pelikuvan kimppuun. Pelin ensimmäistä kautta eli episodia Riot kutsuu nimellä Ignition. Vastaisuudessa uusien episodien olisi määrä esitellä peliin tasaiseen tahtiin uutta sisältöä ja ominaisuuksia. Pelille on tietysti luvassa omat kosmeettisilla lisillä kyllästetyt taistelupassinsakin.

Lisää luettavaa