Riot Gamesin Valorant-räiskintäpeli saa uuden ohjaajan.

Pelin ohjaajana toiminut Joe Ziegler kertoo pelin verkkosivuilla julkaistussa viestissä jättävänsä ohjaajan tehtävät. Kahdeksan vuoden ajan Valorantin parissa työskennellyt Ziegler on ollut mukana pelin kehityksessä alkuvaiheilta saakka, mutta kertoo nyt jättävänsä Valorant-tiimin aloittaakseen työn salaisen uuden projektin parissa. Ziegler ei lähde kauas, sillä hän kertoo myös uuden projektinsa olevan Riot Gamesin käsialaa.

Valorantin ohjaajan pestiin astuu Zieglerin jälkeen Andy Ho, joka on myös työskennellyt vuosien ajan Valorantin parissa. Ziegler kertoo myös tarjoavansa tukeaan Valorant-tiimille uusista haasteistaan huolimatta. 

Vuonna 2020 julkaistu Valorant on pyrkinyt haastamaan Counter-Strike: Global Offensiven eSports-räiskintäpelien kamppailussa. Käyttäjämäärien valossa Valorant onkin onnistunut saavuttamaan varsin mittavan pelaajakunnan. Riot Gamesin julkaisemien tietojen perusteella ilmaiseksi pelattavalla Valorantilla oli viime kesäkuussa yli 14 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää.

Lähde: Riot Games

Lisää luettavaa