Valve auttaa tuomaan Street Fighter V:n Linuxille – uusi beetatesti käynnissä / Uutiset / pelaaja.fi

Valve auttaa tuomaan Street Fighter V:n Linuxille – uusi beetatesti käynnissä

18.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Capcomin tuore taistelupeli Street Fighter V on saapumassa vielä PlayStation 4:n ja Windows-koneiden ohella myös Linuxille.

Hankkeessa Capcom on saanut apua Valvelta itseltään, jonka tarkoituksena on ollut saada peli tukemaan ainakin SteamOS -käyttöliittymää. Linux-käännöksen yhteydessä peliin on ujutettu samalla myös virallinen tuki Steam-ohjaimelle, jota voikin kokeilla jo parhaillaan käynnissä olevan Street Fighter V:n uusimman beetatestivaiheen yhteydessä.

Tämänkertainen Street Fighter V:n testausvaihe kestää aina joulukuun 20. päivään saakka. Uusimman testin myötä pelaamaan on tällä kertaa päästy ensiksi niin Ryulla, Birdiella, Cammylla, Necallilla, Nashilla kuin myös Laurallakin, jotka saavat myöhemmin seuraa myös Dhalsimista ja Zangiefista. Pelitiloista koettavaksi on saatu nyt niin sekä Ranked Match- että myös Casual Match-verkko-ottelut kuin myös pelin harjoitustila.

Pitkin beetatestailua Capcom järjestää pari noin kymmenen tunnin pituista huoltotaukoa. Tarkan aikataulun näihin liittyen voi tarkastaa läpi Capcomin yhteisösivuilta.

Beetatesti koskee sekä PlayStation 4- että myös pc-pelaajia. PlayStation 4 -pelaajat ovat voineet ilmottautua testaajiksi mukaan pelin kotisivuilla, kun taas pc:llä testailemaan pääsee pelin ennakkotilaamalla.

Ohessa hilajttain paljastettu Street Fighter V:n introanimaatio.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hieno uutinen vaihteeksi, mukava nähdä, että Linux-pelaaminen saa vähän rakkauta ison nimikkeen muodossa, vaikka pakaroita läpsytelläänkin omalla kohdallani PS4:llä.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Erinomainen uutinen ja hieno lisäys jo varsin kattavaan pelitarjontaan. Ei jotenkin osannut odottaa, että Japanilainen peliyhtiö hyppäisi mukaan taistelupelillä.

Hienoa nähdä, että Valve on monella eri saralla viemässä PC-pelaamista eteenpäin; SFV, Vulkan, HTC Vive, ...

Pieni harmi, ettei Vulkan ehtinyt enää tälle vuodelle, mutta Khronoksen päivityksen mukaan edennyt hienosti ja näyttäisi siltä, että julkaisu jo aivan ovella.

Vulkan Working Group Update - December 18th 2015
https://www.khronos.org/vulkan

HTC Vive to demo a 'very big' breakthrough in VR at CES
http://www.engadget.com/2015/12/18/htc-vive-vr-big-breakthrough-ces/

Nostoja