Valve avasi Steamiin talvihuutokaupan / Uutiset / pelaaja.fi

Valve avasi Steamiin talvihuutokaupan

13.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Valve on tuonut jälleen uusia toimintoja Steamiin käynnistämällä palvelussa tällä kertaa niin sanotun talvihuutokaupan. Väliaikaisesti aina ensi viikon torstaihin asti kestävä tempaus antaa Steam-käyttäjille mahdollisuuden hankkia pelejä tarjouskilpailujen muodossa.

Jaossa huutokaupassa pitäisi olla kaikkiaan 200 000 peliä, mutta varsinaista rahaa kenenkään ei niihin tarvitse kuitenkaan laittaa. Tarjouksia peleistä tehdään nimittäin Steam-jalokivillä, joita käyttäjät voivat ansaita kierrättämällä peleistä saamiaan tarpeettomia Steam-tavaroita, kuten keräilykortteja ja taustakuvia.

Talvihuutokauppa koostuu useammasta huutokauppakierroksesta, joiden aikana käyttäjät tekevät tarjouksensa haluamistaan peleistä. Ensimmäinen kierros päättyy 15.12. kello 17.45 Suomen aikaan, minkä jälkeen uusia kierroksia starttaa 45 minuutin välein. Yhden kierroksen aikana huutokaupattavana voi olla useita pelejä, joihin pääsevät tietysti lopulta käsiksi he, jotka tekevät peleistä suurimman tarjouksen.

Haalimillaan jalokivillä ei toki ole pakko ottaa ollenkaan osaa huutokauppoihin. Niillä voi yrittää myös hankkia uusia Steam-keräilykortteja erilaisia booster-korttipaketteja hankkimalla.

Huutokauppa starttasi periaatteessa virallisesti jo torstaina, mutta Valve on jo kertaalleen joutunut vetämään sen huoltoon ja nollaamaan siinä tehdyt tarjoukset. Syy tähän oli huutokaupasta löytynyt bugi, joka mahdollisti ylimääräisten jalokivien huijaamisen itselleen.

Nollauksen kokeneille käyttäjille Valve on luvannut ilmaista kopiota Counter-Strike: Global Offensivesta.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ei huono idea, pääsinpähän eroon turhista hymiöistä ja taustakuvista.

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Vaihdoin kaikki tavarani gemeiksi vain huomatakseni että pelien hinnat pyörivät jopa tuhatkertaisissa määrissä omaan jalokivikokoelmaani nähden, ei mennyt ihan putkeen tämä omalta osalta.

Käyttäjän Tim0.Anderson kuva
Tim0.Anderson

Ei siitä tekijät saa mitään. Sama asia ku latais laittomasti. Niin teen.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Tsekkailin omia korttejani ja kaikista niistä olisi saanut pari sataa gemiä kun paras tarjouksia oli jo yli 60 000 gemiä. Missä idea?

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Muistakaahan lapset että niillä gemeillä saa auki myös keräilykortti boostereita joita myymällä saa niistä roskabäkkäreistä ja emoticoneista kivasti rahaa takaisin.

Itse sain tuosta omasta tunkiostani 14,000 gemiä jotka muutin kaikki suoraan F2P pelien boostereiksi ja kivastihan sieltä 5€ foilikortti tipahti. :3

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Tim0.Anderson

Ei siitä tekijät saa mitään. Sama asia ku latais laittomasti. Niin teen.

onko jotain todisteita vai heitätkö vain omia arvauksia

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Eli tajusivat vihdoin ja viimein tavan tuhlata pelaajilta tavaroita pois ettei kauppapaikka täyty kohta 3snt maksavista jutuista täyteen.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Nopeasti laskin yhdestä kortista jonka arvo on enemmän gemmeinä kuin sentteinä.
Hinnaksi yhdelle cs: global offensivelle tulisi vaivaiset 576,63 euroa.

Muistakaa, että noi hymiöt kun vaihtaa muuksi, niin niihin hymiöihin itteensä menee yleensä se 6-8 korttia joten yhdestä tavis kortin arvo on isompi kuin niistä saatavilla esineillä.