Valve: Emme tee pelejä PS3:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Valve: Emme tee pelejä PS3:lle

5.05.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
92

Valven markkinoinnista vastaava Doug Lombardi kertoo, ettei Left 4 Dead ole tulossa PlayStation 3:lle. Lombardin mukaan Orange Boxiakaan ei olisi nähty PS3:lla ellei Electronic Arts olisi tarjoutunut tekemään käännöstä siitä.

Lombardin mukaan Valve ei ole PS3-kehittäjä. Orange Boxin PS3-käännös oli asia erikseen, sillä se oli valmis brändi. Siksi EA oli valmis tekemään käännöksen siitä. Left 4 Dead taas ei sen sijaan olisi riskitön sijoitus, sillä se on kokonaan uusi peli. Mikäli peli osoittautuu suureksi hitiksi, on mahdollista, että PS3-versio tehdään myöhemmin tai joku tarjoutuu tekemään jatko-osan käännöksen. Valve ei kuitenkaan tule tekemään PS3-versiota Left 4 Deadistä.

Left 4 Dead julkaistaan Xbox 360:lle ja pc:lle vielä tänä vuonna.

Lähde: CVG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä asia, PC on universaali alusta, taaksepäin toimivin ja paras alusta kehittää monipuolisimpia pelejä. Mahdollisuudet ei jää pelkästään vaikeaan ja nihkeään konsolikikkailuun.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Valvelle kelpaa raha, mutta sillä ei ole halukkuutta oppia koodaamaan PS3:n raudalle. Toisaalta on ikävää, että yritys ei halua tehdä pelejä heti PS3:lle, mutta jos vain menestyksekkäät pelit käännetään, niin mitäpä tässä valittelemaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

eivät osaa tehdä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Hyvä asia, PC on universaali alusta, taaksepäin toimivin ja paras alusta kehittää monipuolisimpia pelejä. Mahdollisuudet ei jää pelkästään vaikeaan ja nihkeään konsolikikkailuun."

Korjaan hiukan: Hyvä asia, PC on universaali alusta, taaksepäin toimivin ja helpoin alusta kehittää monipuolisimpia pelejä. Mahdollisuudet ei jää pelkästään alkuun vaikeaan, mutta tuottoisampaan konsolikikkailuun.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Vaikka Valve kova tiimi onkin, en itse ainakaan jää heidän pelejään kaipaamaan kun kerta Half-Life, Portal ja Team Fortress jo löytyy. Ikävää toki tuollainen syrjintä on, mutta pahemminkin voisi käydä.

Käyttäjän Rommel kuva
Rommel

''Valvelle kelpaa raha, mutta sillä ei ole halukkuutta oppia koodaamaan PS3:n raudalle. Toisaalta on ikävää, että yritys ei halua tehdä pelejä heti PS3:lle, mutta jos vain menestyksekkäät pelit käännetään, niin mitäpä tässä valittelemaan.''

Eiköhän se ole kiinni jostain muusta kuin pelkästään siitä, että eivät jaksaisi PS3:lle koodata, koska Valven tasoinen pulju kyllä tekee päätökset ihan muiden syiden perusteella kuin koodauksenoppimishalukkuus.

Ihme juttu kyllä. Olen Left 4 Deadia mielenkiinnolla odotellut, siinä on paljon potentiaalia, joten jos hitiksi tulee niin melko varmasti luulisi PS3:llekin tulevan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

gnffgf

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä mieli muuttuu viimeistään silloin kun ps3 ohittaa boxin kokonaismyynneissä.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Sääli tieetysti PS3-omistajille, mutta selväähän on että jos peli tosiaan menestyy, PS3-versio on lähes pakko tehdä.Itse en odotan Left 4 Deadilta mitään, katsotaan kuitenkin miten pelille käy.....

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Valve: Emme osaa tehdä pelejä PS3:lle. Aina kuuluu valituksia niiltä suunnilta kuinka vaikeata PS3:lle on koodata, jotka eivät osaa. Harmonix on hyvä esimerkki. Kovin moni muu ei ole kitissyt. Rockstarin Sam Houser sanoi vain, että PS3:lle on vähän vaikeampi vain tehdä pelejä kuin xboxille

Nostoja