Valve: Half-Life jatkuu, kunhan keksimme miten / Uutiset / pelaaja.fi

Valve: Half-Life jatkuu, kunhan keksimme miten

7.02.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
52

Valve Software, firma Half-Lifejen takaa, on ongelmissa. Heidän pitäisi jatkaa Half-Lifen tarinaa kolmannella Episode -pelillä, mutta tällä hetkellä he eivät vielä tiedä miten ja mihin tarina kehittyy.

Valve Softwaren David Spreyer toteaa kuitenkin naureskellen, että he aikovat vielä selvittää miten tarina jatkuu. "Meillä on paljon ideoita ja asioita, joita haluamme peliin", Spreyer toteaa. Kolmannen episodin julkaisu voi siis olla vielä jonkun ajan päässä.

Viime vuoden lopulla Xbox 360:lle, pc:lle ja PS3:lle julkaistu Orange Box sisältää Half-Life 2:n ja sen kaksi ensimmäistä episodia. Laatikko sisältää myös pulmapeli Portalin ja verkkoräiskintä Team Fortress 2:n, joten kolmatta episodia odotellessa tekeminen ei ainakaan lopu kesken.

Lähde: Computer and Videogames

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä Valven pojat keksii vielä jatkoa Gordoni tarinaan kunhan tarpeeksi miettivät, pelillä ei ole kiirrettä kunhan siitä vain tulee hyvä. Voisivat myös miettiä Portal 2:sta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aika läppä toi Valven episodi-julkaisu. Alunperin piti tulla lyhyempiä lisäosia ja useammin, mutta enään pitää paikkaansa toi lyhyys. Turhaan toivoin, että ois ees aloittanut EP3 tekemistä.

Käyttäjän halofani kuva
halofani

Episode three vois jatkua sillä tavalla että gordon ja alyx saapuvat kopterilla borealis laivaan ja selvittävät sen sisällön. Siinä olis hyvä alku pelille. Kolmas osa vois tulla xbox360:lle ja ps3:lle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tämän kolmannen episodin vois laittaa pakettiin muiden kanssa ja kääntää ps3:lle kaikessa rauhassa ja ammattitaidolla tällä kertaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Episode three vois jatkua sillä tavalla että gordon ja alyx saapuvat kopterilla borealis laivaan ja selvittävät sen sisällön. Siinä olis hyvä alku pelille.

Eihän tuo ole mahdollista, kopterihan tuhoutui...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ja tämän takia käsikirjoitetaan koko tarina ennen kuin ruvetaan väsäämään itse peliä.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Oli kyllä sellainen paketti että ei paremmasta väliä. Ainoastaan COD 4 meni hitusen edelle,sillä moninpeli oli se 4 osan suurin juttu. Odotan 3 episodia todella kovasti ja haluaisin jo päästä selvittämään tarinan jatkoa. Toivotaan nyt että he saisivat tarinaan jatkoa tässä pian.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sepäs se pulma yleensä on, mitäs sitä tekis :D
Mutta odotan tätä yllättävän innoissani, en tiedä miksi :S
T.Dante

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No jos peli on vasta suunnittelu asteella, niin sitä saadaan odottaa ainakin vuoteen 2010 :S. No mutta Episode 2 oli todella mahtava, joten hiljaa hyvää tulee. Olin vain siinä käsityksessä, että Episode 3:n kehittäminen olisi jo hiaman pidemmällä ja Valvella olisi selvä käsitys miten tarina päättyy.

Käyttäjän akitus kuva
akitus

Voisivat ensin korjata PS3 version ongelmat!