Valve valmistelee flopanneen Artifactin uutta tulemista / Uutiset / pelaaja.fi

Valve valmistelee flopanneen Artifactin uutta tulemista

23.03.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Valve valmistelee flopanneen Artifactin uutta tulemista

Pelijätti Valve kertoo aloittaneensa Artifact-keräilykorttipelin uudistustyöt.

Toissa vuonna julkaistu Dota-universumiin sijoittuva keräilykorttipeli Artifact jäi pian julkaisunsa jälkeen unholaan, sillä peli menetti vain kuukaudessa lähes 80 % pelaajistaan. Valve myönsi viime keväänä Artifactin kärsivän syvälle juurtuneista ongelmista ja kertoi keskittyvänsä pelin isojen ongelmien korjaamiseen pienempien päivitysten sijaan.

Nyt Artifactin uudistustyöt näyttäisivät pikkuhiljaa olevan siinä pisteessä, että muutokset alkavat näkyä myös pelaajille. Valve kertoi viikonloppuna pelin Steam-sivulla aloittavansa järjestelmien ja infrastruktuurin testaamisen, minkä pitäisi näkyä pelaajille muutoksina piakkoin. Studio kertoo paljastavansa lisätietoja Artifactin saralla tänään tapahtuvan Half-Life: Alyxin julkaisun jälkeen.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Jos Artifact siirtyy F2P-malliin, niin laitan pelin heti testaukseen. En kuitenkaan usko, että se pystyy päihittämään MtG Arenaa.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Joo, vaikuttaa turhalta yritykseltä. Heartstone ollut vuosia jo virtuaalikorttipelien kärki ja MTG fyysisten lappujen. Nyt lisäksi Arena tekee nousua. Elder Scrolls Legends oli oikein viihdyttävä, mutta niin vain sekin on kuolemassa, pidempää se oli elossa kuin kyseinen Artifact. Gwentikään ei vissiin ota tuulta siipiensä alle, sekin lopetti konsolituen. Lotrista puhumattakaan. Kaikissa on kyllä hyvät puolensa ja uusia elementtejä verrattuna vanhoihin jättiläisiin, mutta kilpailu on kovaa pelaajien ajasta ja kolikoista.

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

Jos ottaisivat Riot Gamesin uudesta Legends of Runeterrasta mallia progressio- ja monetisaatio systeemeihinsä niin olisin kiinnostunut. LoR jälkeen Hearthstone ja MtG tuntuvat aivan järjettömältä ryöstöltä. Toivon kovasti, että tuo Riot Gamesin uusi korttipeli toimii myös rahallisesti yritykselle. Olisi kiva nähdä LoR:n mallien yleistyvän muissakin ilmaiseksi ladattavissa korttipeleissä, ja oikeastaan kaikissa ilmaiseksi ladattavissa peleissä.