Valvelta nolo kömmähdys – esitteli Nintendo Switch -emulaattoria virallisella Steam Deck -videolla / Uutiset / pelaaja.fi

Valvelta nolo kömmähdys – esitteli Nintendo Switch -emulaattoria virallisella Steam Deck -videolla

10.10.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
1

Valve on joutunut laittamaan äskettäin julkaistun Steam Deck -videonsa uusiksi.

Yhtiö julkaisi viime viikolla Steam Deck -videon, jossa esiteltiin uutta Steam Deck Dock -telakkaa ja kerrottiin Steam Deckin olevan tilattavissa suoraan ilman varausaikaa. Videolle lipsahti kuitenkin pieni kömmähdys.

Alkuperäisellä videolla Steam Deckin käyttöliittymällä oli nähtävissä Yuzu-sovellus. Yuzu on vielä kokeellisessa vaiheessa oleva avoimen lähdekoodin Nintendo Switch -emulaattori, joka mahdollistaa monien Switch-pelien pelaamisen pc:llä.

Emulaattorisovelluksessa ei sinänsä ole mitään kiellettyä tai laitonta. Nähtävästi Valve on kuitenkin pitänyt sovelluksen esillä pitämistä virallisella Steam Deck -videolla kyseenalaisena, sillä yhtiö on vetänyt alkuperäisen videon pois verkosta ja laittanut jakoon uuden emulaattorivapaan version videosta.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Nintendo on tainnut tykätä kyttyrää, vaikkei laillisia perusteita alasvedolle olisikaan. Valve on varmasti myös halunnut pitää välit lämpimänä.