Valven MOBA päivittyy juurta jaksain - tässä on Dota 2 Reborn / Uutiset / pelaaja.fi

Valven MOBA päivittyy juurta jaksain - tässä on Dota 2 Reborn

13.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Valven MOBA päivittyy juurta jaksain - tässä on Dota 2 Reborn

Valve on julkistanut suurpäivityksen Dota 2 -areenamäiskintäänsä.

Dota 2 Reborn -nimellä kulkevan päivitetyn version beetatesti saa lähtölaukauksensa ensi viikon loppupuolella. Reborn tulee pyörimään täysin uudella pelimoottorilla, ja sitä on ehostettu moninaisin parannelluin ja upouusin ominaisuuksin.

Reborn uudistaa Dota 2:n käyttöjärjestelmän täysin, ja tekee peliporukan kasaamisesta aikaisempaa helpompaa parannelluin, sisäänrakennetuin kutsu- ja keskustelutoiminnoin. Kavereidensa pelityylejä ja tilastoja voi nyt tutkailla heidän profiileistaan, ja uusi uutissyöte panostaa aikaisempaa enemmän pelin verkostoitumispuoleen.

Päivitetyn pelin uusi sankarinvalintaruutu antaa pelaajille mahdollisuuden kokeilla mikromaksuin ostettavia asusteita ilmaiseksi. Kuivaharjoittelutoiminnolla pelaajat voivat treenata eri hahmoilla pelaamista turvallisesti varsinaisten taistojen ulkopuolella. Aloittelijoita hyysätään myös upouudella tutoriaalijärjestelmällä, joka sisällyttää opetussuunnitelmaan nyt täysiä, opastettuja matseja

Dota 2:n seuraamisesta on myös tehty aiempaa miellyttävämpää uusin toistotoiminnoin. Rebornin myötä suoratoistolähetyksiä voi merkitä myöhemmin katsottaviksi ja niiden parhaita hetkiä voi jakaa pelitovereille aktiviteettisyötteen kautta. Peli osaa tästä lähin myös suositella mielenkiintoisia matseja fiksummin.

Päivitys tuo peliin myös mahdollisuuden räätälöidä matseja. Räätälöintiominaisuudesta ja uudesta pelimoottorista kuullaan lisää ensi viikolla ennen avoimen beetatestin alkamista.

Koko listan uusista ominaisuuksista voi katsastaa täältä. Alla oleva video puolestaan esittelee uudistuksia toiminnassa.

Lähde: Dota 2, PC Gamer, Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

Toivotaan, että peli oikeasti toimii noin vuorovaikutteisesti. Tälläinen päivitys ratkaisis noin 90% kaikista ongelmista / valituksista vuosien varrelta. Toisallta, se määrä mitä kuluttajat ovat kärränneet rahaa yhtiön portaille viime vuosina, niin syytä olisi toimia aivan täydellisesti.

Käyttäjän joo13 kuva
joo13

Mielestäni on hieman eri asia että ihmiset ovat maksaneet kosmeettisista itemeistä joita kenenkään ei ole pakko ostaa ja monet nykyään olevista kosmeettisista eivät ole Valven itsensä tekemiä edes, joten monet kosmeettiset tavarat ovat ihan normaalien artistien tekemiä, joten niihin ei ole edes kulunut liikaa Valven itsensä aikaa.

Ja on hienoa nähdä kuinka paljon eri ominaisuuksia Valve on laittamassa tässä parantaakseen peliään, tehden aloittamisesta helpompaa esim. kun esim vertaa moniin muihin peleihin joissa rahaa otetaan kartoista tai pelihahmoista.

Nostoja